2777
2789
عنوان

سنجش تاریخاش به درد خودش میخوره

94 بازدید | 15 پست

یه تاریخ میده فلان روز دفترچه و ثبت نام و فلان میاد هرچی میگردی پیدا نمیکنی

من این همه راهو از شهرستان رفتم ۷ ۸ ساعت تو افتاب گرما زده شدم کارم به بیمارستان کشید 

چرا همچینن اخه 

کی قراره دفترچه بیاد گفتن نهم؟؟؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

برای دفترچه انتخاب رشته؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دفترچه انتخاب رشته؟

اره 

ثبت نام هم دیروز بود این همه راهو الکی رفتم دانشگاه گفتن سایت بستس هنوز بعد گفتن ۱۱ ام الان میدونم ۱۱امم خبری نیس 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ، لطفا احترام قائل بشید قبل درخواست اینجارو مطالعه کنید ! 

بخدا از صبحه اسیر شدیم

شما میدی کافینت یا خودت انجام میدی؟ 

میگه کافینت ۲۰ ۳۰۰ تومن میگیره برا انجامش

فقط عجله دارم ببینم شهرم چیا برمیداره

اینارو تا دفترچه میزنن ک هنو نیومده 

مال سال قبلو من چک کردم زنگ ک زدم دانشگاه دیدم مث پارساله دیگ برا اون دانشگاه درخواست دادم توعم میتونی همینکارو کنی اگه عجله داری

مث اینکه قرار نیس دفترچه رو امروز بزنن

تو با سوابق میخوای بری یعنی ثبت نامش شروع شده ؟ میشه راهنماییم کنی چیکار کنم ؟

ثبت نامش ۱۱ ام تا ۱۵ ام گفتن 

دانشگاه مدنظرت و زنگ زدی؟ یا حضوری بری 

تو چی موندی ک بهت بگم

ثبت نامش ۱۱ ام تا ۱۵ ام گفتن دانشگاه مدنظرت و زنگ زدی؟ یا حضوری بری تو چی موندی ک بهت بگم

یعنی این تاریخ انتخاب رشته ست ؟ دفترچه میاد اولویت بندی میکنم بعد که جوابش اومد هر کدوم قبول شدم میرم اون دانشگاه ثبت نام میکنم ؟

یا این تاریخ باید رشته با سوابق رو ثبت نام کنم دانشگاه مدنظر

تو این موندم میترسم جا بمونم

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
یعنی این تاریخ انتخاب رشته ست ؟ دفترچه میاد اولویت بندی میکنم بعد که جوابش اومد هر کدوم قبول شدم میر ...

نه تاریخ اومدن دفترچه امروزه ک نزدن .برا همین کلافم ک تاپیک زدم 

۱۱ ام شروع ثبت نامه ک یا باید بری کافینت یا خودت بری تو سنجش ثبت نام کنی

من میرم کافینت اسکن و اینا سخت میکنن کارو 

منم مث خودتم دوسال عقب افتادم استرس دارم 

ولی تا جایی ک پرسو جو و تحقیق کردم اینارو میدونم حالا باز خبر جدیدی شد بت بگم

نه تاریخ اومدن دفترچه امروزه ک نزدن .برا همین کلافم ک تاپیک زدم ۱۱ ام شروع ثبت نامه ک یا باید بری کا ...

متوجه شدم خیلی ممنونم ازت 

امیدوارم هردومون بتونیم بریم دانشگاه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم