2777
2789
عنوان

قابل توجه دوستان

118 بازدید | 17 پست

⭕️ شغل والدین رتبه‌های برتر کنکور

⭕رتبهٔ ۱۰ علوم انسانی: پدرم رانندهٔ تاکسی است.

⭕رتبهٔ ۹ ریاضی: پدرم کارمند شهرداری و مادرم کارمند سازمان مدیریت است.

⭕رتبهٔ ۹ علوم تجربی: پدرم استاد شیمی و مادرم خانه‌دار است.

⭕رتبهٔ ۸ علوم انسانی: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار است.

⭕خواهران دوقلوی رتبه‌های ۵ و ۶ علوم انسانی: مادرمان خانه‌دار و پدرمان کارمند است.

⭕رتبهٔ ۴ علوم تجربی: پدرم کارمند و مادرم دارای مدرک مامایی و خانه‌دار است.

⭕رتبهٔ ۲ ریاضی: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار است.

⭕رتبهٔ یک علوم انسانی: پدرم کارمند و مادرم خانه‌دار است.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

کـنـکـــــور  ایــــــران🇮🇷

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رتبه ۱ تجربی:مادر و پدرم پزشک هستند

همه چی ب رتبه یک نیست 

ایشونم تلاش کرده مثل پدر مادرش 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

عزیزم اینا‌ تو مدارس‌ عادی نیستن‌ 

همشون‌ سمپادی‌ و ... اینان اینا رتبه نیارن بچه روستاییا‌ بیارن؟

شرایط همه یکسان نیست 

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱

آدمی که دنبال بهونه باشه بالاخره بهونه رو پیدا میکنه الان خیلیا دیدم فقط رتبه یک تجربی رو میبینن که مرفه بی درد بوده و بهونشون شده این 

من خودم کنکوریم واعتراف میکنم کم کاری کردم و اگر به رتبه دلخواهم نرسیدم بیشتر از هر کسی تقصیر خودمه

صفر؛ سهم مدارس عادی از رتبه های برتر کنکور

🔹 سهم تهرانی‌ها در رتبه‌های برتر ۲۵ درصد و سهم مشهدی‌ها ۱۷ درصد است

🔹سهم دختران از نفرات برتر ۱۳ درصد رشد کرده

۱۳ درصد رتبه‌های اول ۳ گروه در اختیار غیرانتفاعی‌هاست

سهم مدارس مختلف در بین ۳۷ رتبه برتر کنکور امسال به این ترتیب است: 

🔹سمپادی ها: ۷۸ درصد؛ غیرانتفاعی ۱۰ درصد و نمونه دولتی‌ها: ۸ درصد

🔹در گروه تجربی ۹۰ درصد رتبه برتری ها سمپادی و ۱۰ درصد دیگر نیز در مدارس نمونه دولتی درس خوانده اند.

🔹در گروه ریاضی ۷۰ درصد رتبه برتری ها سمپادی و ۳۰ درصد دیگر نیز در مدارس غیرانتفاعی درس خوانده اند.

🔹در گروه انسانی ۷۰ درصد رتبه برتری ها سمپادی، ۲۰ درصد در مدارس نمونه دولتی و ۱۰ درصد دیگر نیز در مدارس غیرانتفاعی درس خوانده اند.

این حساب کاربری متعلق به ۴ نفر میباشد 🫂کاربر جدید : ۴۰۴/۰۸/۰۱

ولی پرچم مشهد بالا😍

همشون ان شا الله موفق بشن 

و بقیه کنکوریا

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

عزیزم اینا‌ تو مدارس‌ عادی نیستن‌ همشون‌ سمپادی‌ و ... اینان اینا رتبه نیارن بچه روستاییا‌ بیارن؟شرا ...

منم سمپادیم 

چ ربطی داره 

یادمه ی روستایی بود اتفاقاً پارسال رتبه برتر انسانی بود