2777
2789

۱۲ تا دانش آموز بی بصاعت که شناسایی و تایید شدن برای ثبت‌نام مدرسه شون به مشکل خوردن؛ 

با مدرسه صحبت کردیم نتیجه‌ای نداشت 🥲

و اگه هزینه ثبت نام رو ندن ممکنه از تحصیل جا بمونن و آینده شون تغییر کنه 

برای نجات آینده‌ی این بچه ها یه نیت حضرت زهرا به نیت اینکه آدم ‌های اثرگذاری بشن 

بیاید دست به دست هم بدیم و ۲۰ میلیون تومن براشون بفرستیم تا هر ۱۲‌نفرشون بتونن امسال برن مدرسه

شماره کارت برای هزینه ثبت نام مدرسه

۵۸۵۹۸۳۱۰۵۴۳۹۴۴۵۶

به نام فخرایی_تجارت

🌱 @fatemeyesoltanii

این داخل ی کانال معتبر بود لطفا حتی اگه ۱۰ هزار ت هم شده واریز کنید بچه ها خیر ببینید ان شاءالله ی مددی برسونید تاپیک پر بازدید بشه دمتون گرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینک کانال رو آخر پست نوشتم گوگل بزن فاطمه ی سلطانی ایتا کامل می آره توضیحات مجموعشونو

ی گروه جهادی دارن اسمش سیلانه 

هر کاری خیری رو که می کنن با مدرک معتبر می زارن عکس و فیلماشو

چند نفر اگه از واقعی بودنش مطمئن شدم منو لایک کنید من ی حاجتی دارم و به خاطرش اگه در توانم باشه ۱ نف ...

سلام عزیز جان گوگل بزن فاطمه ی سلطانی ایتا کامل می آره پیجشو برات اسم گروه جهادیشونم سیلانه گوگل بزنی اینم برات می آره همه فعالیتاشو دونه به دونه با عکس و فیلم می زاره

اما بازم اگه دوست نداشتی این جا کمک کنی برو توی سایت کمیته امداد سرپرستی معنوی ی بچه رو بر عهده بگیر و می تونی ماهانه هرچقدر که دوست داشتی مستقیم بریزی به حسابش 

حاجت روا باشی ان شاءالله