2777
2789
عنوان

شک به شوهر

67 بازدید | 8 پست

سلام تو روخدا قضاوتم نکنید من کمک می خوام 

من ۵ سال ازدواج کردم سنتی ازدواج کردیم شوهرم شغلش آزاده من خانه دار شوهرم نذاشت کار کنم قضیه از این قرار که من چند روز پیش تو گوشی شوهرم تو برنامه تل عکس نامناسب +۱۸ سال دیدم از اون روز شک به دلم افتاده که نکنه با کسیم صحبت کرده اخه تو بخش لیست سیاهش یه ربات چت ناشناس دیدم دیگه برنامه اش رو گوش‌ی خودم دو روز نصب کردم ولی چیزی ندیدم می ترسم به هم خیانت کرده باشه تو این ۵ سال تا حالا چیزی ازش ندیدم امروز حسم به خودش گفتم ولی شوهرم ناراحت شد گفت این یکی من تو عمرم نکردم خدایا خودت شاهدی از اینکار نکردم خیلی اعصابش خورد شد گفت من قیافه ندارم کی میاد به من پیشنهاد بده جدایی از اون ۹۰ درصد خانوما می فهمن طرف متاهل بی خیال میشن تو خودت بودی می فهمید متاهل طرف می رفتی سمتش بعد من با داداش کار می کنم می تونم از این کارا بکنم من برای تو وقت ندارم می خوام برای یکی دیگه وقت بزارم باید برم ببینم من هیچ وقت نمی کنم تو رو ببینم صبح تا شب سرکارم گریه اش گرفت بعدم بلند شد رفت  

بارها دیدم که طرز نگاهش به خودم عاشقانه است ولی نمی دونم چرا شک به دلم افتاده نمی دونم وسواس فکری گرفتم 

زیادی حساس شدی

ربات تلگرام حتما برا چت نیست ک

هر کاری بخوای تو تلگرام کنی با ربات سر و کار داری

زیاد حساس نشو چون الان با خودش میگه قیافه ندارم کسی سمتم نمیاد ولی اگه ببینه حساس شدی فک میکنه خیلی ادم خوبیه و تو ترس از دست دادنش داری میگه پس یکی دیگم میتونه ازم خوشش بیاد

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا روانم بهم ریخته

روانتو درست کن حساس نشو

یا حداقل ب اون نشون نده حساس شدی

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بنظرت تل شو از گوشی خودم پاک کنم؟

بله

از نظرم اصلا گوشیشم چک نکن