2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهش اقتدار بدی از هر کار کوچیکش تایید تحسین و تشکر کنی گاهی وقتا هم تشویق هم بهشون اضافه کن

من همش شکاکم و غر میزنم یعنی میره رو اعصابم نمیتونم خودمو کنترل کنم متاسفانه علاقم دارم بهش مثلا ی چی شک کنم به روش میارم 

بستگی داره چقدر پولدار و موفق باشهاگه خودش احساس مردونگی کنه شما هم ناخودآگاه ازش تعریف می کنیاگه یه ...

شکست خورده هست مثلا دردو دل میکنه دلم نمیخواد جای مامانش باشم مثل مامانش رفتار کنم ک میگن پسرا ب اینجور دخترا علاقه پیدا نمیکنن

احترامش رو نگهدار و قدردان باش و البته قرار هم نیست احترام خودت رو از دست بدی و زیادی کوتاه بیای خودت هم قدر خودت رو بدونی حس مردونگیش رو بالا میبری که همچین پارتنری داره

خودتو همه چیز دان جلوه نده ینی جوری جلوه نده که انگار همه چیزو میدونی گاهی ازش سوال بپرس یچیز غلط می ...

آره اینکارو میکنم ولی اگه بهش شک کنم درست باشه یا غلط تو روش میارم اعصابم خرد میشه اونم تکذیب میکنه

من همش شکاکم و غر میزنم یعنی میره رو اعصابم نمیتونم خودمو کنترل کنم متاسفانه علاقم دارم بهش مثلا ی چ ...

درخواست دوستی بهم بده ایتا داری؟یه دوره ای هست همه ی اینا رو‌یهت یاد میده فقط تکرار و تمرین کن ببین معجزه شو