2777
2789
عنوان

پلی کیستیک طولانی

79 بازدید | 17 پست

چند سال پیش بهم گفتن تبلی تخمدان داری چندین دکتر رفتم  یکیشون کلی قرص و دارو بهم داد نتونستم بخورم خیلی حالم بد میشد، قند خون ناشتا ۹۸ بود گفت از نظر من دیابته ولی بقیه دکترا گفتن خفیفه و چون عادت میشی مشکلی نیست و دارو هم لازم نیست منم دیگه کلا زدم به بیخیالی اما این ماه 4 روز عقب انداختم یعنی پیشرفت کرده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی تنبلی قندت پایین باشه زودتر نتیجه میگیری .من تنبلی داشتم قرص هورمونی نمیتوپم بخورم حالم بدمیشه ...

منم اصلا نمیتونم قرص هورمونی بخورم حالت تهوع میگیرم 

یعنی قند ناشتا ۹۸ زیاده؟ البته چند سال پیش آزمایش دادم

شما چه رژیمی گرفتی 

۹۸ و دیابت؟ چه عجیب، اصلاح سبک کن چون با قرصهای هورمونی نمیتونی واقعا زندگی کنی، قرص اووازیل هم قرص ...

اره بقیه دکترا هم تعجب کردن گفتن دیابت نیست

همین قرص بهم داد اصلا نتونستم بخورم در حدی حالم بد شد سرم وصل کردم

منم اصلا نمیتونم قرص هورمونی بخورم حالت تهوع میگیرم یعنی قند ناشتا ۹۸ زیاده؟ البته چند سال پیش آزمای ...

۹۸ زیاد نیست اما براتنبلی خوب نیست.

من رژیم حذف شیرینی و قندمصنوعی  چاییمم باتوت و کشمش و خرما .

بربری حذف .برنج ۱۲قاشق . مصرف کاهو‌گوجه خیار .میان وعده میوه. یا شیرو خرما۱دونه.

تخم مرغ آبپز  .یا مغزیجات.

پیاده رو ی هرروزه.

هفته ای ۱بارم منع رژیم بودم

آهان الان تنظیم شده با رژیم؟ ریزش مو نداری؟

داشتم تنظیم که شدم   ریزشم رفت  .منی ک جوش نمیزدم  چندتا جوش میزدم . برطرف شد.

الان باردارم  رژیم و اینام که .... 🤣شیرینیجاتم نمیخورم  شوهرم میگه همه چی بخور بعدا رژیم میگیری

داشتم تنظیم که شدم ریزشم رفت .منی ک جوش نمیزدم چندتا جوش میزدم . برطرف شد.الان باردارم رژیم و ا ...

چقدر خوب ، یعنی ریزش قطع بشه مجدد پرپشت میشه ؟

اره تو بارداری که سخته ضعیف میشی نخوری

چقدر خوب ، یعنی ریزش قطع بشه مجدد پرپشت میشه ؟اره تو بارداری که سخته ضعیف میشی نخوری

من قبلا خیلی پرپشت بود نمیتونستم  نگه دارم با تیغ خالی میکردم وسطاشو .تنظیم که شدم برامن برگشت موهام مجبور شدم پسرونه کنم که  راحت باشم