2777
2789
عنوان

مردم چقدر به فکر شغل بقیه ان

182 بازدید | 32 پست

سواله برام؟؟ اونقدری که یه جوان از تجربه کردن و...  محروم کنیم چرا واقعا مهمه پرستار باشیم یا دکتر یا دندان پزشک خوب که چی اگه دکتر شه شوق زندگی نداشته باشه چی چرا اینقدر دارن رویای خودشونو قالب می کنن به بچه ها سال اول که قبول نشدم خالم اومد جلوی من  از قبولی ها می گفت حتی دوستم که پرستاری قبول شد چند باری سرم زدمی دونست ها منم می خواستم انتخاب رشته کنم قبول می شدم یا بقیه فامیل ها مسخره می کردن می گقتن خانم دکتر من واقعا خانم دکتر شدم ولی هنوز نقهمیدم چرا اینقدر عقده این ادما سالی که می خواستم مدرسه مو عوض کنم بخاطر امتیاز مدرسه که کم نشه اگه شاگرد زرنگمون بره معاون مدیر گفتن حتی مجاز هم نمی شی سالی که قبول نشدم همون معاون گفت مامان خانم دکتر ارزش دل شکستن مامانمو داشت؟ ولی وقتی قبول شدم کسی تبریک نگفت 

پس اینقدر حرص نخورید فلانی چی گفت من همه اینا باعث شد افسردگی بگیرمپامو از خونه بیرون نمی زاشتم حتی همسایه ها هم فاز نصیحت بر می داشتن منو می دیدن حالا دیپلم هم نداشت ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس اینقدر حرص نخورید فلانی چی گفت من همه اینا باعث شد افسردگی بگیرمپامو از خونه بیرون نمی زاشتم حتی ...

اون معاون رو پیدا کن بهش بگو حتما دکتر شدم 

زنیکه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اون معاون رو پیدا کن بهش بگو حتما دکتر شدم زنیکه

دوران کنکورم با این فکر می گذشت ولی بعد قبولی نگفتم چون انرژی منفی ان فکر می کنی پا می شه تشویق می کنه نه یکی پیدا می کنه منو با اون مقایسه کنه ادم مریض جواب دادن نداره که

دوران کنکورم با این فکر می گذشت ولی بعد قبولی نگفتم چون انرژی منفی ان فکر می کنی پا می شه تشویق می ک ...

نمیگم تشویق کنه 

حداقل خجالت بکشه یا عبرت بشه بعد از تو با بچه ای اینجوری در مقابل مادرش برخورد نکنه 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

ولی من واقعا فکر میکنم اون زمان که هرکس تجربی نمی‌رفت و کنکور پزشکی و دندون و مهندسی نمی‌رفت سرزنش میشد و احمق خطاب میشد گذشت 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

من بهت تبریک میگم.تو باعث افتخاری.خدا نابود کنه آدم بدجنسو.همه فقط دنبال نقطه ی ضعف آدم هستن.ولی بنظرم خانواده نقش مهمی داره و بایددد حمایت کنه و نذاره بقیه اراجیف بگن.فقط کافیه جواب یکیو بدی،بقیه دیگه جرأت زر زدنو ندارن

خداروشکر که به خواستت رسیدی دیگه بقیه چه اهمیتی برات دارن فقط بفکر پیشرفت و خوشحالی خودت باش

مرسی ولی اثرات اون موقع هنوزم رومه خنده  هاشو ن و.. دوستم خودکشی ناموفق داشت تروماهای زیادی جا گذاشت

پس اینقدر حرص نخورید فلانی چی گفت من همه اینا باعث شد افسردگی بگیرمپامو از خونه بیرون نمی زاشتم حتی ...

خیلی زجر میدن خیلی 

سال بعدی که قبول میشی هیشکی تبریک نمیگه حسودی میکنن 

نمیدونم چشونه 

نمیگم تشویق کنه حداقل خجالت بکشه یا عبرت بشه بعد از تو با بچه ای اینجوری در مقابل مادرش برخورد نکنه

عزیزم شنید ولی ادم نمی شه بخاطر یکمی پول حاظره اینده بچه ها رو تباه کنه دوست  مادرم می گه هنوزم روانیه به بچه ها تیکه می ندازه و.. 

مردم کلا همینن ....تو هر زمینه ای ....کنکور و ازدواج و بچه دار شدن و شغل و خونه و ماشین و در آمد و چاقی و لاغری و حتی یه جوش یا لک کوچیک‌ رو صورتت باشه حتما باید نظر بدن و به روت بیارن و نصیحت کنن و راه نشونت بدن ....این در حالیه که خودشون تو همه اینا مشکل دارن