2777
2789
عنوان

بچها کمکم کنید از خونه زدم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 54 پست
اگه مجرده و هول نیست و ادم خوبیه و اختلاف سنی نهایت ۱۵ سال هست و شرایط زندگیت خیلی ...

نه از ۱۵سال بیشتره

دانشگاهمم دولتیه بازم خرج خورد و خوراک

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای بابام دعا کن البته گفتی دست سه نفره

اره بابای خودمه

من میمیرم برای همشون ولی اونا چمیدونم چیه

دیگه بریدم تو خونه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

الانم امتحانامهخیلی وقته دارم تحمل میکنم بخدابلایی نیست که به سرم نیورده باشندیگه برنمیگردم هیج وقت

حالا عصبانی هستی اینجور میگی. 

یکم آرومتر که شدی منطقی فکر کن

گاهی مجبوریم یه سری شرایط بد رو تحمل کنیم که خودمونو بتونیم بهتر نجات بدیم. نه اینکه از چاله در بیایم بیوفتیم بدتر توی چاه.

الان هم شرایط کاری داغونه گار راحت گیر نمیاد. هم بیرون از خونه ی بابا پر از گرگه. باید بتونی اول یه حرفه یاد بگیری یا حتی یه کاری رو انجام بدی سرمایه اندکی جمع کنی و ...

الهی به امید خودت...  
نه عزیزم لطفاً به خودکشی فکر نکن بگرد راه چاره پیدا کن خودکشی راهش نیست

نمیدونم راه چاره چیه

من حتی بخاطر اینا از پسر مورد علاقم گذشتم آواره و بی کسم

نمیدونم راه چاره چیهمن حتی بخاطر اینا از پسر مورد علاقم گذشتم آواره و بی کسم

درکت میکنم

هنوز نرفتی خونه؟کسی‌ بهت زنگ نزد؟

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

نه از ۱۵سال بیشترهدانشگاهمم دولتیه بازم خرج خورد و خوراک

همشو  قشنگ  توضیح  بده 

چند  سالته  

چند  سالشه  

زن  نداره  واقعا ؟  اگه  دروغ  بگه  و  داره  بدبختی  رسما تمام 

میدونم  دولتی  هم  خرج  داره  خودم  بودم  الان  هزیته  رفت  و امد  شهر  دور  زیاده   هر  پرس  غذا  باید  پول  بدی

حالا عصبانی هستی اینجور میگی. یکم آرومتر که شدی منطقی فکر کنگاهی مجبوریم یه سری شرایط بد رو تحمل کنی ...

خیلی وقت بود تو این فکره بودم واقعیتش بخاطر مامانم به دل میزدم

ولی اعصاب روانم دیگه توی این خونه داره به فنا میره هیج وقت حمایتم نکردن

نزاشتن برم سر کار موردعلاقم

نزاشتن به ادم مورد علاقم برسم

هیچییی هیچچچ

درکت میکنمهنوز نرفتی خونه؟کسی‌ بهت زنگ نزد؟

نه توی جاده ام دارم میرم شهر دیگه ای

زنگ نه ولی وقتی فهمیدن میخوام برم اصرار کردن بمون

ولی دیگه نمیتونم 

به فنا رفتم از دستشون

نه توی جاده ام دارم میرم شهر دیگه ایزنگ نه ولی وقتی فهمیدن میخوام برم اصرار کردن بمونولی دیگه نمیتون ...

برو عزیزم کار خوبی میکنی ارامشت از همه چی واجب تره رسیدی بهشون زنگ بزن

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

همشو قشنگ توضیح بده چند سالته چند سالشه زن نداره واقعا ؟ اگه دروغ بگه و داره بدبختی ...

من ۲۱

اون ۲۲_۲۳

خودش میگه مجرده

اما توی بخش پشت سرش میگن زن داشته طلاق گرفته

اصلا انتخاب خوبی نیست ولی اوضاع الانمم خیلی بده

برو عزیزم کار خوبی میکنی ارامشت از همه چی واجب تره رسیدی بهشون زنگ بزن

دیگه کاری بهشون ندارم

حتی نمیخوام جنازم برگرده تو اون خونه

من ۲۱اون ۲۲_۲۳خودش میگه مجردهاما توی بخش پشت سرش میگن زن داشته طلاق گرفتهاصلا انتخاب خوبی نیست ولی ا ...

۲۲ سالشه؟

ببین  میخوای  زن  این  هم  بشی   باید بیاد از خانوادت   خواستگاریت  کنه  

پس  فعلا  با  خانواده  خوب  باش

۲۲ سالشه؟ببین میخوای زن این هم بشی باید بیاد از خانوادت خواستگاریت کنه پس فعلا با خانو ...

اره

الان ۱۰ساله دارم به دل میزنم همه چیو بلایی نیست سرم نیوردع باشن من کاریشون ندارم ولی اونا نه

تا الانم خرجمو در حد ی ادم گدا دادن با اینکه کلی سرمایه و پول دارن

همشم منت سرم گذاشتن 

دیگه نمیخوام