2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1491028/بياييد-دلداريم-بدين-شما-رو-به-مظلوميت-بچه-هاتون-قسم-مي-دم?page=1

سلام دوستاي گلم به لطف خدا و با دعاهاي خواهرانه و مادرانه شما پسرم نجات پيدا كرد الان مشهدك و لحظه اذان ظهره دلم نيومد شمارو كه تو ناراحتي و سختيم شريك بودين تو اين لحظات ياد نكنم دعا گوي همتون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستاي گلم به لطف خدا و با دعاهاي خواهرانه و مادرانه شما پسرم نجات پيدا كرد الان مشهدك و لحظه ا ...

واي عزيزم اشكم ريخت خدا رو شكر عزيزم نائب الزياره منم باش دوستم برام دعا كن 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

اخی عزیزم من الان رفتم تو تاپیکت اول که خوندم خیلی ناراحت شدم و گریه هم کردم ولی اخرش دیدم خبر خوب دادی خیلی خوشحال شدم.

انشالله که خدا دوتا گل پسراتو واست نگه داره و هیچوقت غم و ناراحتی و مریضیشونو نبینی.🤗

💖
سلام دوستاي گلم به لطف خدا و با دعاهاي خواهرانه و مادرانه شما پسرم نجات پيدا كرد الان مشهدك و لحظه ا ...

سلام منو به امام رضا برسون من خاطرخواه درجه یکشم.

واقعا خوشبحالت😔منو دعا کن که انشالله سال دیگه با نی نیم برم پابوسش

💖

تبريك ميگم بهت، ايشالا صد و بيست سالگي و عزتشو ببيني، قربون بزرگي خدا كه اينجوري خودشو نشون ميده،التماس دعا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷