2777
2789

تا حالا دیدین کسی اینجوری نذر و دعا کنه مستجاب بشه؟ 

من خیلی احتیاج دارم یه مشکل غیر قابل حلی تو زندگیم حل بشه وگرنه خودکشی میکنم ولی به عنوان امید آخر میخوام این روش رو هم امتحان کنم نمی‌دونم چطور دعا کنم پذیرفته بشه حاضرم مشکل قلبی داشته باشم یا تا عمر دارم درد بکشم ولی این مشکلم حل بشه 

دعا نویس میتونه کمکی بکنه؟ نصیحت نمیخوام فقط بگید چجوری در ازای سلامتی خواستمو بخوام که استجابت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با شیطان معامله کنی بله میشه گاهی صلاح آدم تو نرسیدنه الان نیم میگی نه من گردن میگیرم ولی وقتی تو بدبختی افتادی تازه یادت میاد بگی خدایا غلط کردم  ک دیگ ممکنه دیر باش ، هیچ وقت پیله نکن ب چیزی نذر کن خیرات کن ذکر بگو ولی نه همه اینا بگو خدایا به خودت توکل کردم خودت برام رقم بزند اون چیزی که به خیر مصلحت منه

میتونم بپرسم مشکلتون چیه

نه ولی اینقدر مهمه که اگه حل نشه خودمو میکشم قبل از اینکه به تدریج بمیرم.حاضرم تومور و سرطان و ایدز بگیرم ولی حل بشه که نمیشه چون شبیه معجزس

راستش من مشکل بچه دارشدن داشتم درنهایت رفتم برا ای وی اف روزی که میخاستم برم زمان اذان مغرب یه دل سیرصحبت کردم اگه میخای دعات مستحاب شه نمیتونم یه وردبدم بخونی فقط باید حس کنی لیاقتشو داری وتلاشتم کرده باشی بعدانتقال یه شب خواب حرم امام حسینو دیدم درصورتیکه حتی یک بارم اسم امام حسین نیاورده بودم کلا یادم به ائمه نبود صبح که بیدار شدم بیبی چک زدنم مثبت شد حس کردم امام حسین شفاعتی کرده اونم بدونی که ازش بخام