2777
2789

دوروزه باهاش کات کردم سر کثافت بازیاش و روابط ازادش ک راجب گذشتشم بهم دروغ گفت و گف فقط با یکی بودم اما اکسش ب من پیام داد گف اینو مونده بشناسی این با کل شهر بوده و خائنه و دوس داشتنشم دروغه (رلمو میگم ک البته تبدیل ب اکس شده الان)

بلاکش کردم واقعا نمیتونستم تحملش کنم حس میکردم هرلحظه قراره ب منم خیانت کنه اما قسم میخورد اینطوری نیس و تورو دوسدارم و .. اما الان دیگ‌امروز قلبشو از بیوی پیجش ورداشت اون قلبو باهم تو پیجمون گزاشته بودیم تاامروز فککنم امید داشت بازم برگردم بهش ولی برنگشتم اشغال خودشم لال شده عوضی نیومد اصن یه نقطه خالی بفرسته حرف بزنه پسرا چ حر..زاده شدن

..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوری که مشخصه خیلی دوست داری برگرده .

اگه دوس داشتم خودم ولش نمیکردم هرچقد التماس کرد بلاکش کردم

ولی اونم لال شد چیزی واسه گفتن نداشت منتظر بود بازم برگردم ک برنگشتم و نمیگردم

..

اگه دوس داشتم خودم ولش نمیکردم هرچقد التماس کرد بلاکش کردمولی اونم لال شد چیزی واسه گفتن نداشت منتظر ...

لحن کلامت نشون میده که منتظری برگرده سگ محلش کنی . 

این کاربری دست دونفر هست  

باز خداروشکر زودتر فهمیدی خدا بالا سرت بود

اخه من ادمیم خیلی سریع وابسته یکی میشم سر رابطع ی قبلم یکسال باهم بودیم و جداشدیم واقعا هنوزم گاهی سرش عذاب میکشم واسه همین اینبار خدا نزاشت طولانی بشه بدتر زخم بخورم

..