2777
2789
عنوان

فرق همسران قدیم و جدید اینه که

206 بازدید | 20 پست

تو قدیم با وجود تحصیلات پایین‌تر وظایف خودشون و حقوق همدیگرو می‌دیدند.، سازشو بلد بودن. گذشتو بلد بودن وبه همدیگه آموزش می‌دادند اما الان....... وظایف طرف مقابل رو می‌بینندو حقوق خودشونو ،گذشت و سازش معنایی نداره. زندگی شده میدون جنگ که تو باید بیشترین غنائمو به دست بیاری .جالبه این افکارو داریم ولی حاضر نیستیم یه همچین همسری کنار عزیزامون باشه.

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته فقط زن کوتاه میومد و مورد ظلم واقع بود الان حق و حقوقش رو میدونه برا همین کوتاه نمیاد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اصلا شوهرای قدیم دوس ندارمزن و در حد مرگ میزدن، اجازه هیچ کاری بهش نمیدادن، ظلم محض

عزیزم چرا این فکرو می‌کنی الان پدربزرگای شما همچین کاری با مادربزرگاتون کردن؟؟

زن ها سازش و گذشت میکردن مردا کاری نمیکردن الان زن ها از مردا یادگرفتن گذشت نکنن زندگی ها بهم ریخته وگرنه همین الان هم باز اکثر مردا نه سازش میکنن نه گذشت یدونه مسئولیت پذیری از قدیم داشتن اونم گذاشتن کنار

پدربزرگ خودم نه

ولی پدربزرگ مادرم بله

زنشو حساب نمی‌کرد و کتک میزده

زورگو بود و از بچه ها کار میکشید و حق خوری میکرد 

الآنم گور به گور شده

آنچه هَرگز مُهم نبود، حالِ ما بود...🕊️

اره، هر مرد قدیمی و دیدم همین طور بودهحتی پدر خودم

من شنیدم اما ندیدم راستش دور و بر من همچین مردی نبوده ولی مثلاً پدر پدربزرگ همسرم چرا

فقط کتک نبود 

خیانت میدیدن مجبور به سکوت بودن بخاطر حرف مردم 

بی پولی سکوت حرف مردم 

مقایسه سکوت حرف مردم

گرسنگی سکوت حرف مردم 

و......

بابابزرگ که هیچی بابای خودمون هم ظالم بود شوهرمون هم ظالم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
من شنیدم اما ندیدم راستش دور و بر من همچین مردی نبوده ولی مثلاً پدر پدربزرگ همسرم چرا

اکثریت مردا این طور بودن، اصلا فکر زندگی های اون موقع رو نکن، من هر بار از شوهرم سیر میشم با بابام مقایسه ش میکنم میگم خدایی خیلیییلی بهتره از بابام