2777
2789

وای خیلی دوسش میدارم خیلی سریال قشنگیه 🥹

من با اینکه اصلا آشپزی بلد نیستم بعد این فیلم تصمیم گرفتم آشپزی یاد بگیرم که اگه رفتم تو چوسان‌ قدیم یه راه نجات داشته باشم 🫢😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

واسه کجاست

کره 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما تاریخ رو بلد نیستیم کلا نابود میشیم🤣

آخ آره تاریخ کره رو بلد نیستیم 😂🫢

سریالش باحال سرگرم کننده اس منو یاد سریال ایمان انداخت

آره شبیه عاشقان ماه هم هست 

فیلم خارجی کمدی خیلی کمدی ب منم معرفی کنین فکرم از مشکلاتم آزاد شه برای ساعاتی م ک شده

وای برو فیلم کره ای خلبان یا pilot رو ببین 

ببین یعنی شاد روان میشیا ولی بدون سانسورش رو ببین منم دعا کن 😂

شبیه سریال آقای ملکه است ولی اون آشپزه ملکه

آره ولی آقای ملکه خیلیییی فان بود این به پاش نمیرسه 

وای برو فیلم کره ای خلبان یا pilot رو ببین ببین یعنی شاد روان میشیا ولی بدون سانسورش رو ببین منم دعا ...

ممنون خیلی.

فیلم گابلین یا گوبلین رو دیدی؟واس چند ساله پیشه خیلی دوسش میداشتم 

کلی فیلم کره ای دیدما ولی از سبک کمدی ش خوشم اومد

وای برو فیلم کره ای خلبان یا pilot رو ببین ببین یعنی شاد روان میشیا ولی بدون سانسورش رو ببین منم دعا ...

همون که خلبانه مرده خودشو جای زن جازده؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ممنون خیلی.فیلم گابلین یا گوبلین رو دیدی؟واس چند ساله پیشه خیلی دوسش میداشتم کلی فیلم کره ای دیدما و ...

آره گابلین رو دیدم اونم خیلی دوست دارم 

خواهش می‌کنم عزیزم ❤️