2777
2789
عنوان

ناراحتم

175 بازدید | 13 پست

سلام

من نامزدم تازه ماشین گرفته.ولی گواهینانه نداره اللن همش با خانواده اون میریم این ور اون ور.پدرشوهرم هم ماشین مارو میرونه.مادرشوهرمم فقط میگه ماشینمون ماشینمون.من حسرت موندخ یبار بشینم  جلو  بکم ماشینمون‌.الانم داریم میریم سهرستان خونه فامیلشون

حداقل یه جا کنار لب نکه نمیدارن یکم قدم بزنیم

منم ناراحتم خیبیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نگیر عزیزم بهرحال اونام حق دارن از ماشین پسرشون استفاده کنن ایشالا همسرت گواهی نامه میگیره هرجا که دلت خواست میرین دوتایی 😍😍😍

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
خب چرا وقتی گواهینانه نداره ماشین خریدین😐

اخه گفت ماشین بحرم گواهینامه میگیرم.ولی گفت بعد عیدمیگیرم.الان ک عیده دلمون ی گردش بخاد باید با مامانش اینا بریم.ادم بخدا دلش میگیره

بخدا دل ادم میکیره.من دوست دارم وقتی جایی اب هست پیاده شم یکم اب و هوام عوض شه ولی اینا فقط میگن عه اب رو نگا کنین و ۱ دیقه ام نگه نمیدارن.درحالی ک نامزدم بهم قول داده بود هر جایی اب باسه نگه دارن