2777
2789

کلا رتبه های برتر کنکور همیشه از خانواده های پولدار و سطح بالا هستن الان نمیدونم چرا انقدر دارید راجع به این دختر نفرت پراکنی میکنید حتی میگید سوالا رو خریده

بابا شما بگردید مشکل اصلی رو پیدا کنید که چرا باید انقدر تو این مملکت ناعدالتی باشه😑😑 اگه انقدر که به ادما گیر میدید یکم از دلیل این بی عدالتیا عصبانی میشدید الان وضعمون این نبود 

اختلاف طبقاتی بی داد میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اصلی هم حل بشه بازمردم حسودن 

نمونش اینجازیاده .حرفی نمونده که باررتبه برترا نکرده باشن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چون آرزوشونه جاش بودنحسودابیچاره اون که انقدر زحمت کشیده حالا مردم انقدر چرت و پرت میگن انگار که حقش ...

هم باهوش بوده هم تلاش کرده هم امکاناتی داشته که ۹۹ درصد کنکوریای دیگه تو خوابشونم نمیبینن 

استاتر خیلی خیلی عذر میخوام

بچه ها تاپیک آخر من راجب آزمون imat 

هست کسی اطلاعی داره ممنونش میشم کمکم کنه

زنده ام، عاشقم و دارم یاد میگیرم که خودم باشم🌱❤️گاهی اوقات فقط نفس کشیدنم یه حماسه ییه برای خودم...🌻

مشکل اصلی هم حل بشه بازمردم حسودن نمونش اینجازیاده .حرفی نمونده که باررتبه برترا نکرده باشن

من از این ناراحتم که اگه رتبه برتر پسر بود هیچ وقت انقدر بهش تهمت خریدن سوال و… نمیزدن