2777
2789

🎭 معرفی رشته تکنولوژیاتاق عمل

#انتخاب_گونه

یکی از رشته های جذاب پیراپزشکی؛

تلفیقی از آناتومی و جراحی و پزشکی 

بی شک جذاب‌ترین بخش یک بیمارستان اتاق عملشه.

شما توی این رشته اناتومی زیاد میخونید.

چهار سال طول دوران تحصیل هست و سال آخر فقط توی بیمارستان هستید.

دروس تخصصی شما در این رشته ابزار و تجهیزات جراحی، تکنیک های جراحی های تخصصی و فوق تخصصی خواهد بود.

امکان جراحی بصورت مستقل در برخی جراحی های قرینه. مثل جراحی هردو کلیه

مهاجرت نسبتا خوب(کشورهای حاشیه خلیج فارس، آلمان، انگلیس، استرالیا، کانادا)

❌تصور اشتباه❌

تکنولوژی اتاق عمل فقط آماده کردن وسایل و استریل نگه داشتن محیط نیست؛ این رشته یعنی حضور فعال در قلب جراحی. توی روند عمل هم نقشت پررنگه: از تحویل به‌موقع ابزار به جراح گرفته تا همراهی تیم برای اینکه عمل بدون وقفه و دقیق پیش بره . یعنی نه‌تنها پشت صحنه، بلکه وسط صحنه‌ی جراحی هم حضور داری و همراه با جراح ، جراحی رو پیش می‌برید.

رشته تکنولوژی جراحی یک رشته نوپا هست و تا مقطع ارشد این رشته قابل ارائه هست اما زمزمه ی اومدن مقطع دکتری در سال آینده وجود داره.

این موضوع که امکان ادامه تحصیل تا ارشد وجود داره یک فرصت خیلی خوب برای هیئت علمی شدن هست و شما میتونید با ارشد استاد دانشگاه بشید.

نکات منفی:

سر پا ایستادن زیاد

خستگی جسمانی بابت جراحی های طولانی ارتوپدی و قلب

📌 مقایسه با رشته‌های دیگه

پرستاری 🩺

پرستارا بیشتر در ارتباط مستقیم با بیمار هستن؛ قبل و بعد عمل کنارشن، دارو می‌دن، آموزش می‌دن و مراقبت می‌کنن. درحالی‌که کارشناس اتاق عمل وسط خود جراحی فعاله و تا رسیدن بیمار به بخش ریکاوری کنارشه.

شیفت های کمتر نسبت به پرستاری

در پرستاری امکان مهاجرت بیشتره.

هوشبری 💉

هوشبری‌ها روی بیهوشی و پایش علائم حیاتی تمرکز دارن. کارشناس اتاق عمل اما توی تیم جراحی همراه با جراح توی جریان عمل حضور داره و روند جراحی رو پیش می‌بره.

مسئولیت و استرس در هوشبری خیلی بیشتره و هر لحظه باید وضعیت بیمار رو چک کنه

مامایی 🤰

مامایی بیشتر روی بارداری، زایمان و سلامت مادر و نوزاد تمرکز می‌کنه. ولی کارشناس اتاق عمل دقیقاً همون لحظه‌های حساس جراحی، چه عمل‌های ساده چه پیچیده، درگیر ماجراست.

✨ چرا اتاق عمل آره؟

حضور مستقیم در روند جراحی

تجربه‌ی لحظه‌های پرهیجان و حساس

کار کاملاً تخصصی و متفاوت

بازارکار خوب در همه‌ی بیمارستان‌ها و کلینیک ها(کاشت مو، زیبایی، زخم) و شرکت های تجهیزات پزشکی

چرا اتاق عمل نه؟

اگر آمادگی جسمانی ندارید، از خون و جراحی میترسید و بهش عادت نمیکنید، از کار تیمی خوشتون نمیاد، بهتره یه رشته دیگه رو انتخاب کنید

خلاصه، اگه به دنیای جراحی علاقه داری و دوست داری توی خودِ عمل نقش فعال داشته باشی، رشته‌ی اتاق عمل یه انتخاب خاص و متفاوت به حساب میاد. چون میتونی با توجه به تلاش و مهارت های خودت پیشرفت کنی.

#انتخاب_گونه@medico1403

دست از طلب ندارم تا کام من برآید🤜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه چیزی بخوری تو اتاق عمل ؟

نه خیر قسمت رست داره اونجا چیزی میخورن اونجا ی محیط درمانیه ک مستقیم با خون و ترشحات ک ممکنه ویروسی و آلوده باشن در تماسه دلت میگیره اصن بخوری😂

شما اطلاع دارید با رتبه 28هزار میشه فوریت پزشکی قبول شد؟برای کسی میخواستم بدونمپرستاری چطور؟ازاد و خ ...

فوریت نه. ازاد میتونی

یعنی فورتی نمیشه هیچی؟پس ازاد چی میتونم برم؟متوجه جملتون نشدم😁

دانشگاه ازاد فوریت نداره کار فوریتم به شدت سخته ینی پرستاری میزاره تو جیبش

اما بقیه پیراها میتونی بری دانشگاه ازاد بخونی