2777
2789
عنوان

خودکشی کردم

220 بازدید | 22 پست

من سره یه موضوع با خانوادم بحث شدید کردم و به شدت محدودم کردن منم زیادی عصبی بودم فشار عصبی روم بود اومدم قرص خوردم بعد ساعت 11 شب رفتم کما تا روز بعد 6 عصر که به هوش اومدم بعد چند روز بستری بودم والان عذاب وجدان دارم چجوریاز خدا تشکر کنم نجاتم داد و چجوریدرخواست ببخشش کنم از خدا از یه طرفم عذاب وجدان دارم برا خانوادم چون با این کارم بیست سال پیرشون کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الا اوضاع زندگیت مثبت شده؟

دلخوشی الان؟

مشکلاتت حل شدن؟

امیدوارم شاد باشی الان

گذشته رو فراموش کن

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

عزیز دلم خدا را شکر که خدا بهت فرصت دوباره داد از این فرصت استفاده کن قدر خانوادتو بدون کسی که به خاطر ( دور از جون )از دست دادن تو ۲۰ سال پیر میشه یعنی عاشقته

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

سلام ابجی اگه اعتقاد داری استغفار هفتاد بندی امیرالمومنین  بخون و دیگه ازین حرکتا نزن عهدی محکم با خداوند ببند ؛

میبخشه نترس  ولی دیگه تکرار نکن

سوالی در رابطه با پسوریازیس داشتید بپرسید :)

بله با این قضیه خانوادمم بهم ثابت شدن

خدا رو صد هزار مرتبه شکر. مطمئن باش خداهم دوستت داشته و داره و بهت فرصت دوباره داده عذاب وجدان خیلی هم بد نیست در صورتی که گذشته رو درستش کنی، بسازی.

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

خدا رو صد هزار مرتبه شکر. مطمئن باش خداهم دوستت داشته و داره و بهت فرصت دوباره داده عذاب وجدان خیلی ...

میکنم واقعا خدارو هروز هر دقه شکر میکنم که منو تو این سن نجاتم داد