2777
2789

واقعا حالم بهتر شده بود ...هر چند ک شوهرم باهاشون در ارتباط بود و اصلا برام اهمیتی نداشت ....مهم این بود خودم ارامش داشتم ...من یه شهر دیگه زندگی میکنم...هر چند ماه یکبار میریم شهر خودمون ....برادر شوهرم اومد رو انداخت ک اشتی کنید و شوهرمم خیلی بهم فشار اورد...داشتم روانی میشدم واقعا گفتم باشه ولم کنید ....حالا بازم میخایم بریم شهر خودمون ....دوباره حالم بده ک میخام ببینمشون...اونا ب خانوادم توهین کردن نمیتونم ببخشم...همش دنبال اینن نزارن من برم پیش خانواده خودم...بگید چکار کنم تورو خدا...من ک با شوهرم بستم چون خیلی بهم بد کردن فقط نیم ساعت میشینم و تمام ...این مدت من عمل کردم بهم یه زنگ نزدن...عموم فوت کرد یه تسلیت نگفتن...باز دارم میرم پیششون ای خدا😭

همون نیم ساعت و تمام 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون تایمی ک قطع رابطه بودی رو برای تک تک عروسایی ک دارن اذیت میشن از ارتباط با خانواده شوهرشون آرزو میکنم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

انتظار آدمو پیر می کنه

انتظار احوالپرسی دیگران انتظار تسلیت گفتن و دلداری دادن دیگران انتظار محبت و صمیمیت از دیگران

این دیگران شامل همه میشه خانواده همسر هم جزئی از همه هستن حتی خانواده خودمون هم همین طور

پس الان برو اشتی باش و از هر کسی اندازه شعورش انتظار داشته باش تا حالت خوب باشه همیشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
منم یکسالی قطع رابطه بودم اونا تهمت هرزگی زدن بهم. بعد از یکسال به بهانه تولد پسرم اومدن ولی عذر خوا ...

روانیم کردن ...بهم فشار میارن ک اشتی کن ....هر بار میریم شهر خودمون من و شوهرم انگار ن انگار زن و شوهریم..اون کنار خانوادشه منم کنار خانوادم ... من ک راحت بودم...حالا شوهرم میگه من سختمه تنها باشم

من دوسال بود با خانواده شوهرم مث یک غریبه شده بودم خیلی راحت بودم فکر و خیال نداشتم اما هی شوهرمو پر کردن ک چرا با ما برخورداش سرد شده چرا حرف نمی زنه چرا ساکته که شوهرم انقدر حساس شده هم ساکت می شینم چپ چپ نگام می کنه دیروزم میخواستم برم خرید با شوهرم اومدم تو ماشین بشینم دیدم خواهرشوهرمم هس پرررو میگه منم باهات میام خرید دارم 

هعیییی بخدا تانواده خیلی مهمه تو ازدواج

اره بخدا خیلی

من گفتم خوبه دیگ خانواده آرومین شوهرمم تک پسره

ببیننننن سالی ب ماهی سراغی از بچشون نمیگیرن با اینکه تو ی کوچه داریم زندگی میکنیم مگه واسه فضولی باشه دعوت نمیکنن اصلااا 

فقط وقتی کار دارن یاد ما میوفتن همیشه ام زبونشون ۳ متره

بعد شوهره ام طرفداری میکنه ها

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
اره بخدا خیلیمن گفتم خوبه دیگ خانواده آرومین شوهرمم تک پسرهببیننننن سالی ب ماهی سراغی از بچشون نمیگی ...

من ک حلالشون نمیکنم واگذارشون کردم به خدا ...ایشالا کارما جوابشونو میده