2777
2789
عنوان

بارداری

107 بازدید | 13 پست

سلام خانوما عیدتون مبارک

من امروز 3 روزه که عقب انداختم ماه 10 اقدامم بی بی چک منفی نشون میده..یبوست شدم..علایم پری هم دارم ..آیا توهم زدم؟؟یا به نظزتون برم آز بدم؟؟

یک هفته صبر کن اگه پری نیومد برو از بده 

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم دو سه روز دیگه تا اینکه تاخیرت بشه یک هفته

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
باشه عزیزم دعا کن برام

ایشالا که بارداری و خدا بهت یه عیدی ناز داده

سابقه تاخیر نداشتی؟ 

اگه همیشه سر موعد پریود میشدی امیدوار باش و چند روز دیگه صبر کن بی بی چک یا آزمایش بده

انشالله که مثبت میشه

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
سابقه تاخیر نداشتی؟  اگه همیشه سر موعد پریود میشدی امیدوار باش و چند روز دیگه صبر کن بی بی چک ...

اصلا سابقه تاخیر نداشتم تا الان ولی حس پریودی ام دارم هی میگم الان میاد ..انشالا دعا کن برام

اصلا سابقه تاخیر نداشتم تا الان ولی حس پریودی ام دارم هی میگم الان میاد ..انشالا دعا کن برام

چشم حتما

منم قبل از موعدم شدیدا حس پری داشتم ولی خداروشکر نیومد اون ماه 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟