یه گروه زدن تو واتساپ منم اصلا اهل چک کردم گروه اینا نیستم حوصلم نمیکشه از اونورم درس میخونم اینا نمیدونن ندیدم به من خوش امد گفتن من ندیدم حالا دیروز حالم بد بود خواهرشوهرم ۱۰ بار زنگ بعد به من چرا جواب نمیدی منم گفتم حال ندارم حالم بده شبش پیام داده چرا جواب ندادی تو گروه اینا ضایع کردی مارو جلو جاریت
بهونشه گروه رو زدن ک چی مهمونی هفتگی بزارن ک بیان خونه های ما. من واقعا حوصلم نمیکشه خیلی جمعیتشون زیاده من کم سنم از اون ور شرایط مالیمون هم باید درنظر بگیرن
مطمئنم جاریمم یبار صدا کنه به خاطر بچه میگن اون صدا نکنه مگه دیوانم خودمو بیچاره کنم بیان خونه تازه عروسیم رو خراب کنن چطوری جواب خواهرشو بدم محترمانه باشه دیگه کاری به کارم نداشته باشن اینم بگم شوهرمم جوابشونو نداده تو گروه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
البته بنظرم محترمانه ترش اینه که شوهرت یجوری این قضیه رو جمع کنه
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
میدونی چرا پایه نیستم برا من اشپزی کاری نداره ولی قضاوتاشون بی ادبی نوه ها خستم کرده سر صدا همه چیفک ...
ول کن اصلا با خانواده شوهر همچین برو بیایی اشتباهه کارت درسته فقط دعوا راه نیوفته یه جوری دوری کن تدریجی باشه ،اولم خودت و بزن مربضی بگو میگرن دارم و کمردرد و اینا
بخدا ندیدم درس داشتم از اونورم درد داشتم اصلا چک نکردم شوهرمم تو گروه اون بیچاره هم قسم خورد ندیده
یکی از خواهر شوهرای منم یه زمانی گروه خانوادگی گذاشته بود عکس و مطلب میذاشت ما اینقدر جواب ندادیم و عکس العمل نشون ندادیم دیگه حذف شدیم عملا ،ولی خب من شوهرم خودش بدش میاد از اینجور کارا و رفت و آمدا منم دل میدم بهش و دیگه راحتیم :)))))