2777
2789
عنوان

خستم از قصاوت های خانواده شوهرم چی جواب بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 38 پست

هیچی مؤدبانه تشکر کن بعد هم تعارف نداری که بگو من چون حالم خوب نبود اصلا متوجه پیام و زنگ نشدم 

و بعد در رابطه با یه توضیح  کلی بده چون درس میخونم کلا زیاد گوشی دستم نیست و وقت ندارم سرمو بخوانم به کارهای دیگه ام هم به سختی میرسم و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادامه داره

خب خیلی محترمانه بگو من درس دارم و فرصت ندارم 

البته بنظرم محترمانه ترش اینه که شوهرت یجوری این قضیه رو جمع کنه 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

حد و حدود داشتن خوبهولی توام خودتو خیلی جدی گرفتی دیگهمیره سمت گوشت تلخ بودنخونه تازه عروسیت هم بالا ...

حرف حق

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

آره سندرم قبل پریود دارم از درد داشتم گریه میکردم بعدم آدم مگه همیشه در دسترسه

یه پیام ک میتونی بزاری بگی بعدا تماس میگیرم 

اینراهی ک میری اشتباهه

درسته ک خودت در اولویتی و اهدافت 

اما در هر صورت شما با خانواده همسرت باید مراوده داشته باشی شاید الان همسرت پشتت باشه اما همین شخص اولین نفری میشه ک میگه تو منو از خانوادم دور کردی 

باهاشون حرف بزن بگو درس داری و شرایط مهمونداری و گروهای فامیلی نداری ولی تو طول هفته و ماه یروزی رو بهشون اختصاص میدی 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
هیچی مؤدبانه تشکر کن بعد هم تعارف نداری که بگو من چون حالم خوب نبود اصلا متوجه پیام و زنگ نشدم و بعد ...

میخواد بگه چی میخونی  بعد قضاوت کنه پولای داداشمه فلانه یه ژل لبمو صد بار گفته جای خوب میزنی فلانه

میدونی چرا پایه نیستم برا من اشپزی کاری نداره ولی قضاوتاشون بی ادبی نوه ها خستم کرده سر صدا همه چیفک ...

ول کن اصلا با خانواده شوهر همچین برو بیایی اشتباهه کارت درسته فقط دعوا راه نیوفته یه جوری دوری کن تدریجی باشه ،اولم خودت و بزن مربضی بگو میگرن دارم و کمردرد و اینا

میخواد بگه چی میخونی بعد قضاوت کنه پولای داداشمه فلانه یه ژل لبمو صد بار گفته جای خوب میزنی فلانه

پس بگو کلا آدمی نیستم گوشی زیاد دستم بگیرم و بخاطر. اینکه امواج مضر هم نداشته باشه از خودم دور میکنم 

بخدا ندیدم درس داشتم از اونورم درد داشتم اصلا چک نکردم شوهرمم تو گروه اون بیچاره هم قسم خورد ندیده

یکی از خواهر شوهرای منم یه زمانی گروه خانوادگی گذاشته بود عکس و مطلب میذاشت ما اینقدر جواب ندادیم و عکس العمل نشون ندادیم دیگه حذف شدیم عملا ،ولی  خب من شوهرم خودش بدش میاد از اینجور کارا و رفت و آمدا منم دل میدم بهش و دیگه راحتیم :)))))

بنظرم خواهر شوهرت بیاد نی نی سایت گلایه و شکایت میکرد

که زن داداشم ده بار زنگ زدم جواب نمیده

خوب مار شما زشت بوده دیگه 

هر موقع خوب شدی خودت زنگ میزدی

چرا وقتی حوصله مهمونی شلوغی واینا رو ندارید ازدواج میکنید

ازدواج یعنی پیوند بین دو خانواده 

بنظرم خواهر شوهرت بیاد نی نی سایت گلایه و شکایت میکردکه زن داداشم ده بار زنگ زدم جواب نمیدهخوب مار ش ...

حوصله همه رو دارن جز حوصله کسی ک شوهر داده خونه داده ماشین داده مجلس گرفته

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد