2777
2789
عنوان

کاردانی پرستاری و اتاق عمل

91 بازدید | 9 پست

بچه ها راجع به اینا چی میدونید اینکه چه تفاوتی با اتاق عمل یا پرستاری معمولی داره ؟

می‌دونم برای کارشناسی هم باید دوباره کنکور بدم اما درسته که باید شش سال برای دولت کار کنی بعد بتونی کارشناسی بگیری ؟ حقوقش چقدره این شش سال ؟ 

بچه ها من رتبه کل در سهمیه نهاییم شده ۲۴۶۱۷ 

روزانه مجاز نیستم آزاد پرستاری یا اتاق عمل معمولی استان لرستان میارم بنظرتون رتبه در سهمیه منطقه مم ۱۳۱۱۵۲ 

(همونم که تطبیق زدم اما تراز تطبیقی ها رو بهش ندادن)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه های عزیزم یک سری نکات برای کاردانی های پیراپزشکی نوشتم براتون بخونید به دردتون میخوره

🔴 اول اینکه این رشته ها بر اساس سوابق  تحصیلی پذیرش دارن و توی چند تا استان خاص هستن و فقط بومی های همون استان ها رو پذیرش میکنن

🔴 کاردانی های هوشبری ، اتاق عمل ، مامایی ، بهداشت عمومی گرایش بهداشت خانواده ، بهداشت عمومی گرایش مبارزه با بیماری ها  ، بهداشت حرفه ای

به این صورت پذیرش دارن

🔴 این رشته ها مصاحبه دارن و باید توی مصاحبه شرکت کنین

🔴 تعهد خدمت سه برابر مدت تحصیل دارن (6 سال)

🔴اگر  سال های قبل توی یکی از کد رشته های دارای تعهد خدمت قبول شده باشید دیگه مجاز نخواهید بود

🔴تعهد خدمت غیرقابل خرید  و جابه‌جایی ممنوعه

🔴تا اتمام مدت تعهد اجازه مهاجرت ندارید

🔴تا زمانی که دوره تعهدتون تموم نشده امکان ادامه تحصیل ندارید

🔴 سال گذشته توی استان های ایلام  ، خراسان رضوی بعضی شهرستان ها ، خوزستان ، سیستان و بلوچستان ، کرمانشاه و هرمزگان

بود اما هر سال تفاوت هایی داره تا دفترچه نیاد مشخص نمیشه

@moshaver_homayuon

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ...

بچه های عزیزم یک سری نکات برای کاردانی های پیراپزشکی نوشتم براتون بخونید به دردتون میخوره🔴 اول اینک ...

ممنون عزیزم رسماً برده داری نوین هست 

با این وجود جایی که می‌خونیم ممکنه با محل خدمت متفاوت باشه درسته ؟ یعنی من استان لرستان میخونم اما ممکنه جای دیگه خدمت ۶ ساله بدن ؟

از حقوق و مزایا شون اطلاعی دارید 

ممنون عزیزم رسماً برده داری نوین هست با این وجود جایی که می‌خونیم ممکنه با محل خدمت متفاوت باشه درست ...

من خودم میخواستم برم این رشته هارو ولی یه مشاوری گفت نرو گفت همش نظافت کمک پرستاریه کار میکشن ازتون 

دیگه دقیق شو نمیدونم 

وَ اُمیدْ،قَشَنگتَرینْ باوَر اِنسانْ اَستْ...

بله عزیزم بنظرتون قبولی آزاد میارم منطقه دو هستم لرستان

والا من راجب این کاردانی و اینا چیزی نمیدونم

ولی کلا احتما قبولی پیراهای ازادو نداری

من رتبه ۹۵۰۰ سهمیه ۵ درصدم میگن هیچ چیز خوبی نمیگیره