2777
2789

استارتر این تایپیک بیست سالشه بعد وقتی شنیده یکی از اشناهاشون که نوزده سالشه بارداره نشسته گریه کرده که چرا من باردار نشدم من دهه ی هفتادی هستم خداشاهده زمان ما فقط ملاک پیشرفت دختر درس خوندن بود یادمه معلمامون میگفتن درس بخونید دستتون بره تو جیب خودتون محتاج مرد جماعت نشید من فکر میکردم این تفکر زود شوهر کردن و زود باردار شدن از بین رفته به خصوص تو بین دخترای دهه ی هشتاد که خب امروزی تر هستن واقعا زاییدن و زود ازدواج کردن هنره یک دختره که بخوای بهش حسادت کنی در ضمن خودم ازدواج کردم و باردارم هستم پس هیچ حسادتی ندارم

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

تربیت خانوادگشیون‌غلطه اگ دقت کنی استارتر گفت فامیلای پدریم دختر ۹ ساله روهم شوهر میدن 

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید نتونی اون دختر درک کنی ک اطرافیانش بهش سرکوفت میزنن مقایسش میکنن البته تو خانواده هاسنتی سطح پایین دیگه اینجوره

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
تربیت خانوادگشیون‌غلطه اگ دقت کنی استارتر گفت فامیلای پدریم دختر ۹ ساله روهم شوهر میدن

واااایی این حتی تو دهه شصت هم قفل بوده😐

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین

وا من خودم هشتادی هستم 

اصلااا نه خودم نه دوستام این تفکرات قدیمی و پوسیده رو نداریمم 

یعنی چی مگه عهد بوقهه

تنها موفقیت زندگی شوهر کردن و زاییدن باشه😐😐

کسایی که این طرز فکر رو دارن خودشون دنبال پیشرفت نیستن به همین راضین

خودشون انتخاب میکنن یک زندگی موفق داشته باشن یا فقط بشینن تو خونه پوشک بچه عوض کنن

_

تازه همسایه ما میگفت دخترم هزارماشالله از هممه همکلاسیاش زودتر مامان شده(۲۲سالش بود)

این براش افتخار و دستاورد بزرگی بود

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

شاید نتونی اون دختر درک کنی ک اطرافیانش بهش سرکوفت میزنن مقایسش میکنن البته تو خانواده هاسنتی سطح پا ...

دختری که عزت نفس داشته باشه راه خودش رو میره و با این سرکوفتا سطح خودش رو پایین نمیاره 

دختری که عزت نفس داشته باشه راه خودش رو میره و با این سرکوفتا سطح خودش رو پایین نمیاره

میگم که چون خودت بارداری نتونی درکش کنی.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
وا من خودم هشتادی هستم اصلااا نه خودم نه دوستام این تفکرات قدیمی و پوسیده رو نداریمم یعنی چی مگه عهد ...

همون این تفکر کم و بیش تو دهه ی شصت بود که خیلی وقته تمام شده 

اره واقعا

خلاصه اینا خانوادگی مورد داشتن

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

تو دهه پنجاه، عممو میخواستن 16سالگی شوهر بدن بابام تعریف میکرد بزرگای فامیل اومدن خونه بابابزرگم که چرا دخترتو زود شوهر میدی؟! اگه مشکل مالی داری ما کمک میکنیم اینو زود شوهر نده

ب احتمال زیاد متسفانه فرهنگ اطرافش همینه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام