2777
2789
عنوان

خانوما بیاددختر بچها نظر ندن

378 بازدید | 62 پست

از نامزدم جدا شدم. دلیلمم این بود که شکاکیت داشت انگاری کنترلم میکرد گوشمیو چک میکرد درباره گذشتم‌میپرسید و جشت و جو‌میکرد .پوششمو محدود کرده بود میگفت موهاتوکامل داخل بزار مانتو زیر زانو و اینا.ساعت رفت و امدم رو باید دقیق بهش میگقتم‌یا قبل از اینی که بهش بگم ببرون نمیرفتم.یکی دوبارم‌شده بهم‌تهمت خیانت زده‌ ولی بعدش پشیمون شده. ازم سوالا عجیب‌میپرسید مثلا چند بار قبلا با دوستات بیرون رفتی ؟ی رفتی تو مغازه مغازه دار زیاد نگات ک نکرد ؟خودارضایی کردی؟یه بار یه‌ پسر جوون از بغل دستم‌زد شد نگام‌کرد گفت میشناسیش قبلا.چت هام‌با دوستامو میخوند 

خوبیاش این بود هر وقت میگفتم حوصلم‌سر رقته حتما میومد منو بیرون میبرد تفریح میبرد منو.برام غذا درست میکرد گاهی اوقات‌.  منو سینما میبرد .دانشگاهم شهر دوره منو هقته ای ۳ بار میبرد و میورد ۶ ساعت راه بود.اگه پول نداشت بازم منو بهترین رستوران شهر میبرد. یه دونه از پیام‌هام بدون جواب نبود .سوپرایزم‌میکرد گاهی اوقات. مریض میشدم‌خیلی بهم رسیدگی میکرد.

الان همش‌میگه بیا برگردیم

دارم دیونه میشم‌

کار خوبی کردم جدا شدم‌یادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی اذیتم‌میکرد در آینده اون‌بدیاش ؟میترسیدم‌این عشق و اینا از بین بره و اون شکاکیت بمونه

توزندگی بهم اعتماد نداشته باشی زندگی متلاشی میشه 

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
توزندگی بهم اعتماد نداشته باشی زندگی متلاشی میشه

عشق بهم‌زیاد داشت ولی از همون اول شک داشت کنترل میکرد منو زیاد.‌

به نظرت با هر کی زندگی کنه این مشکلو داره یا فقط برا من اینجوری بود .

مثلا میگفت چون با من دوست بودی میترسم قبلنم‌با کسی دوست یوده باشی

بهترین لطف رو به خودت کردی که جدا شدی

به جای خوبیاش، بدیاش رو به خودت یادآوری کن که بتونی از احساست بگذری…

به نظر من اینکه میبردت دانشگاه و میاورد هم بخاطر عشق و محبت نبود بخاطر شکاک بودنش بود

اگه ازدواج میکردید و به اصطلاح خرش از پل میگذشت اصلا نمیذاشت دانشگاه بری!

حقیقتا خوبیهاش بیشترهاکه میتونه خودش رو اصلاح کنه یه فرصت بده بهش

آخه مشکلم اینه همش گیر نیست گاهی توهمم میزد مثلا میگفت پشت دستت زخم شده حتما با کسی رابطه داشتی روی زمین کشیدا شدی 

بعدش معذرت خواهی کرد

ینی اذیتم‌میکرد در آینده اون‌بدیاش ؟میترسیدم‌این عشق و اینا از بین بره و اون شکاکیت بمونه

عشق از بین نمیره عزیزم ولی خب یجورایی زیر ی سقف مرد بددل و اینی که شما تعریف کردی خیالش راحت میشه و برای ناراحت کردنت دستش رو باز می بینه

چون یجورایی خرش از پل گذشته است و ما زنها اکثرا برای حفظ زندگیمون سکوت میکنیم و در درون میشکنیم و پیر میشیم

من که امکان نداره ی لحظه با مرد این مدلی حتی هم سفره بشم چه برسه به اینکه زیر ی سقف برم

اگر جدا هم نشده بودی میگفتم جدا شو

عشق بهم‌زیاد داشت ولی از همون اول شک داشت کنترل میکرد منو زیاد.‌به نظرت با هر کی زندگی کنه این مشکلو ...

آهاهمون پس،بخاطرهمین شکاکه،بشین باهاش حرف بزن

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
عشق بهم‌زیاد داشت ولی از همون اول شک داشت کنترل میکرد منو زیاد.‌به نظرت با هر کی زندگی کنه این مشکلو ...

آدم شکاک مربضه

جز شما با هرکسی باشه بازم همینه

اگه با همچین آدمی ازدواج کنی فقط خودت نابود نمیشه بچه‌هات هم نابود میشن