2777
2789
عنوان

دیت اول تو خونه

679 بازدید | 45 پست

سلام دوستان .با کاربری دیگ تاپیک زدم ک شناسایی نشم .

من و همسرم ی فامیل و دوست مشترک داریم ک رفت و امد صمیمی بیرون میریم اینا

این دختر خانم سنشونم کمه ۱۷سال حدودا

مذهبی باحجاب و دقیقا تایپ خودمون

ولی دوست پسر زیاد داره هفته ای یبار رل میزنه تو فامیل پسری نبوده ک دختره بهش پیشنهاددوستی نداده باشه

تمومی رلهاشم در حد چت و تماس ایناست تاجایی ک میدونم

دیروز قرار بود بریم جایی بمن گفت ک بریم فلانجا بعد دم رفتن ۱۰ دقیقه قبل رفتن زنگ زد ک تو میری وایمیسی من با پسره میرم بیرون گفتم کجا گف فلان مجتمع تفریحی مثلا

بعد من زنگ زدم ب شوهرم بعد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش گفتم ک این دوستمون همچین قصدی داره و گفتم که درجریان باشه نگه بمن نگفتی خلاصه گفت ک نمیخواد بری منم گفتم اقا من نمیام اینم گزاشت خودش رفت و گفته بود ک میرم کلاس بعد عصری اومد ببینمش بهم گفت ک چرانیومدی اینا

گفتم ک خب جورم نبود گفت از شوهرت ترسیدی گفتم بحث ترس نیست خوشش نمیاد بعد نشست گفت ک اصلا نرفتم اونجا رفتم خونه ی طرف و دوساعت پیشش بودم بوسم کرد و فلان کارو باهام کردو بهش گفتم دیت بعدی توام بیای بریم گفتم تو اشتباه کردی بدون هماهنگی بامن اینکارو کردی من جایی نمیام

نگرد باهاش

اگر روی صندلی قربانی نشستی بلند شو و روی صندلی مسئول بشین. وقتشه شجاعت خودت نشون بدی..یه خانوم باکلاس.. زندگی همینه میخوای بخای نمخای نخاه، آدم حسود دارع، آدم حرف بیار ببر دارع، آدم پرو طلبکار دارع، آدم ک خودش میگیره داره، آدم خیانت کار داره، آدم عقده ای دارع، آدم آسیب زننده داره، آدم لجباز داره، آدم دو رو داره،مردهای هول داره، آدم بدذات دارع، این تو هستی ک باید اون قدر محکم باشی ک هیچکدوم نتونه تو رو بشکنه🍁🍂🌧

بعد کلن یماهه با پسره از طریق چت ناشناس تلگرام آشنا شده 

حالااا دیگ واقن نمیدونم چی کنم بعد از طرفیم بهش گفتم دربارش بهم چیزی نگو خانوادش بشدت تعصبین مطمئنم اگ بفهمن منم میدونستم همه چی گردن من میافته شوهرم میگ دیگ باهاش جایی نرو فاصله بگیر و نزار درباره رلاش باهات حرف بزنه از طرفیم اگ باباش بفهمه من میدونستم زندم نمیزاره بابام میکشتم

گفتم ک خب جورم نبود گفت از شوهرت ترسیدی گفتم بحث ترس نیست خوشش نمیاد بعد نشست گفت ک اصلا نرفتم اونجا ...

دختر ۱۷ ساله قطعا بد ذات که نیست خودش هنوز بچس اختلال شخصیتی و کمبود محبت و اعتماد به نفس داره 

باهاش حرف بزن بهش بگو خاطره ساختن قبل ازدواج فقط خودشو نابود میکنه و از هدف هاش دور میکنه حرف ها قربون صدقه های پسر مردم که تمومی نداره همه شونم لنگه همن بلدن چیکار کنن دختر ۱۷ ساله هیچ زن ۴۰ ساله هم خام بشه این از این 

بهش بگو ارزش تو خانوادت یعنی این ؟ 

اروم بگیر بشین سر درس و هدفت وقت برای بوسیدنت از راه درستش زیاده 

ای همه در امان تو ما همه در امان تو🌿