2777
2789

زندگیتون چطوره اختلاف فرهنگی اذیتتون نمیکنه؟ 

خواستگار من عرب آبادانه البته مامانش فارسه بخاطر همین فرهنگشون خیلی تغییر کرده فقط پدرشون عربی صحبت میکنه اونم بیرون خونه.. تو خونه کسی عربی بلد نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ذره حرفت عجیبه معمولا پدر خانواده عرب باشه بچه هاش حتما عربی هم یاد میگیرن هم حرف میزنن نه همیشه ولی بالاخره حرف میزنن واین هیپ اشکالی نداره .ترکا ترکی لرا لری و ....همه به زبون ولهجه ای که دارن حرف میزنن مشکلی نداره

منم خوزستانم..لرم

من خودم لرم هیچوقت نمیتونم🫠اخه مسلما خیلی فرق هست اگ ب نظرت میتونی خب اوکیه بستگی ب صبر و تحمل و اینای خودت داره

همونجور كه به خودتون حق ميدين اشتباه كنين،به طرف مقابلتون هم حق بدين كه نبخشتتون...🌿🌱🧡

ما بختیاری هستیم. من عمه ام لره ، شوهر عمه ام عربه. 

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

فرهنگشونو حفظ کردن یعنی عربی حرف میزنن؟شما کجایی هستی

اینجا کرج مثل تهران تقریباً کیه که اصالتا تهرانی و کرجی باشی اکثراً یه قومیتی یه جایی هستند دیگه بابا مامانش صحبت میکنند خودش کم و بیش یعنی متوجه میشه ولی بخواد صحبت کنه مثلا در حد روزمره عربی جنوبی می‌تونه کل ایران اصل کل خاورمیانه اینقدری تفاوت فرهنگی ندارن که به چشم بیاد نشه زندگی کرد

یه ذره حرفت عجیبه معمولا پدر خانواده عرب باشه بچه هاش حتما عربی هم یاد میگیرن هم حرف میزنن نه همیشه ...

مشکلی که نداره منظورم این بود خیلی تعصبی و از اون خانواده های بسته نیستن

منم لرم ولی مامان بابام فقط لری حرف میزنن با منو خواهر برادرم فارسی حرف زدن همیشه

من خودم لرم هیچوقت نمیتونم🫠اخه مسلما خیلی فرق هست اگ ب نظرت میتونی خب اوکیه بستگی ب صبر و تحمل و ای ...

لر کجایی؟

من چند ماهه باهاش صحبت‌ میکنم چیز بدی ندیدم ازش فقط نگران دیدگاه اطرافیانم تو محل زندگی من خیلی دید خوبی به عربا ندارن

مشکلی که نداره منظورم این بود خیلی تعصبی و از اون خانواده های بسته نیستنمنم لرم ولی مامان بابام فقط ...

دونوم ایگوی چه اما زندگی لر با عرب یه کمی شاید سخت بشه،البت خیلی از  ای وصلتا آبیده،چند بار برین مشاوره بین هو چه ایگو