2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 47 پست
سلام عزیزم از تجربه های مطب گردیت میشه برامون بگی؟پیش کیا رفتی؟

رفتم چنتا از اونایی که عمل کرده بودنو دیدم،خیلیا هم مراجعه کننده بودن.

دکتر اسلامی جو،دکتر شمشادی،دکتر مقتدر ۲۶ شهریور هم میرم مشاوره پیش دکتر سلطانی فر

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی میخوای عمل کنی؟ قیمتا چطوری بودن؟

بینیه من کوچیکه تقریبا فقط‌میخام یکم قوز‌دارم اونو برداره و افتادگی بینیم اره طبیعی میخام

یجا ۴۵ بود جشنواره داشت،یجا ۶۵ یجا ۸۰ تومن اینا یجام ک میخام برا مشاوره برم ۷۵ تا۸۰ گفتش

از دل تاریکی گذشتم، شکستم، جنگیدم،ولی حالا خودم شدم قوی‌ترین نور زندگیم.

بینیه من کوچیکه تقریبا فقط‌میخام یکم قوز‌دارم اونو برداره و افتادگی بینیم اره طبیعی میخامیجا ۴۵ بود ...

اها ممنون عزیزم من تازه میخوام برم برا مشاوره پس قیمتا رسیده تا 100 تومن ...اگه باز به نتیجه  خوبی رسیدی ممنون میشم بهم بگی:)

چه مدلی عمل کردی راضی هستی ؟به دکتره هر چی بگی همونو درمیاره یا مثل بقیه دکترا هر کاری دلش میخاد میک ...

من نیمه فانتری.ولی واقعا یه چیز قشنگ در اورده.

خداروشکر راضیم از صد درصد .صد درصد تعقیر کردم..

من عکس نشونش دادم گفت بینیت با بینی اینی که نسون دادی اینطور نمیشه.چون فرق میکنه بینی هاتون.ولی از این خوشگلتر میشه.واقعا هم شد.دکتر با انصافی هم هست

من نیمه فانتری.ولی واقعا یه چیز قشنگ در اورده.خداروشکر راضیم از صد درصد .صد درصد تعقیر کردم..من عکس ...

آها مبارکت باشه عزیزم 

منم دنبال یه دکتریم که با انصاف باشه واقعا خوب مشاوره بده بعضی دکترا هستن میگی این مدلی میخوای الکی میگن آره به صورتت میاد بعدش یچی‌ دیگه تحویلت میدن پیشش حتما میرم مشاوره مرسی

آها مبارکت باشه عزیزم منم دنبال یه دکتریم که با انصاف باشه واقعا خوب مشاوره بده بعضی دکترا هستن میگی ...

ممنونم عزیزم.

به نظرم یکبار برو نظر بقیه رو بپرس.کاراشو ببین.بعد شهرستان های اطراف تهران. هم عمل میکنه.بری اونجاها ارزان تر میشینه برات.

مشاوره شم رایگان بود اخر بار..انشالله بزودی عمل کنی.اونی که میخوایی بشه