2777
2789

که این طور 

برنامه (کانکت یار ) از بازار دانلود کنین ، رایگان هست ،یک ریال هم نمی‌خواد هزینه کنی -راحت میشه ۲۰۰ـ۳۰۰ هزار پول درآورد ، چندین کار مختلف داره ، مثلاً از هوش مصنوعی میشه متن گرفت در مورد موضوع خاص ، ۱۰۰ هزار برای همین موضوع بهتون پول میده، مثل انشا نویسی دوران مدرسه س ، انشا بدین پول میده قید و شرطی هم نداره ( توضیحات ش تو بازار گفته کار و میزان پولی که در میاری با بقیه فرق داره چون ممکنه من کلی مهارت بلد باشم پول بیشتر بگیرم و تو یک مهارت داشته باشی ، و حوصله و وقت باید گذاشت اگه خیلی حرفه ای باشی و کاربلد اینترنت روزی دو ، سه میلیون داری) این برنامه کد معرف نداره ، ولی اگه درآمد گرفتی صلوات یادت نره ـبیشتر  فقط مغازه دار ها ثبت نام می‌کنه ، برای کسانیکه که خونه کار می‌کنن  باید راهنما ثبت‌ ش بخونی، کار راحت و مطمئن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.