2777
2789

دخترم ششماهشه به خاطر سرفه های مکرر دکتر رادیولوژی تجویز کرد عکس و گرفتیم گفت سالمه و علت سرفه ها الرژیه رادیولوژی الرژی و مشخص کرد یا نه ؟؟ یعنی رادیولوژی از قفسه سینه ارژی و نشون داد؟؟

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

سلام عزیزم
رادیولوژی قفسه سینه (عکس ساده قفسه سینه) بیشتر برای دیدن وضعیت ریه‌ها، قلب و ساختارهای داخل قفسه سینه استفاده میشه. یعنی می‌تونه نشونه‌هایی مثل عفونت، التهاب، مایع اضافی یا تغییرات ساختاری رو نشون بده، اما به طور مستقیم آلرژی رو نمی‌تونه تشخیص بده.

وقتی دکتر گفته که علت سرفه‌ها آلرژی هست، احتمالاً بر اساس معاینه بالینی، سابقه خانوادگی، علائم دیگه و اینکه رادیولوژی مشکلی نشان نداده، به این نتیجه رسیده. یعنی رادیولوژی صرفاً برای رد کردن مشکلات دیگه مثل عفونت ریه بوده و آلرژی به عنوان علت احتمالی سرفه مطرح شده.

اگر سرفه‌ها به خاطر آلرژی باشه، معمولاً درمان‌های مربوط به کنترل آلرژی داده میشه و اگر لازم باشه، ممکنه آزمایش‌های دیگری هم مثل تست آلرژی انجام بشه.

سلام عزیزمرادیولوژی قفسه سینه (عکس ساده قفسه سینه) بیشتر برای دیدن وضعیت ریه‌ها، قلب و ساختارهای داخ ...

مرسی گلم ممنون چجوری منم از چت جی بی تی بپرسم

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم ممنون چجوری منم از چت جی بی تی بپرسم

خواهش عزیزدلم

بزنید توی سرچ گوگل ai سایت اولی هست بعد که وارد شدید تو اون باکسه سوالتو بنویس بعد یه صفحه جدید برات باز میشه گزینه stay logged out رو بزن و دیگه میتونی مکالمتو باهاش ادامه بدی باز اگر سوالی داشتی بپرس عزیزم