2777
2789

سلام این اکانت دوستم هست. خط خودم دست شوهرم هست . نتونستم تاپیک بزنم 

من هفده سالم بود که ازدواج کردم و دو سال بعدش طلاق گرفتم چون شوهرم با دختر عمش بهم خیانت کرد و گفت میخام جدا شیم اصلا محبت بهم نمی‌کرد می‌رفت سر کار و فقط خرج خونه رو میداد یک ماه که سرکار می‌رفت باورتون نمیشه اصلااااااا بهم زنگ نمی‌زد فقط من میبرد خونه مادرش اینا اونا هم چون من غریبه بودم بزور تحملم می‌کردن که هم خودش هم خانوادش خیلی عذابم دادن. وقتی بهش گفتم باردار هستم گفت بندازش من دختر عمم می‌خوام. منم سقط کردم . دیگه هیچ احساسی به زندگی نداشتم از کل دنیا سیر بودم . که طلاقم داد اومدم با پسر فامیل دور مادرم اینا ازدواج کردم پسر خوبیه با شخصیت اما شغل ثابتی نداره ولی خیلی بهم محبت می‌کنه برعکس شوهر اولی هست خرج کن نیست اما محبت می‌کنه. 

من شوهرم دوست دارم اما بعضی اوقات میزنه به سرم ازش جدا بشم چون انگار نه دلم سیرم از همه چی همیشه تو خونه بهم میگه چیشدع چرا همش تو فکری قربونت برم و... منم پا میشم میرم تو اتاق میگم نیا خوابم میاد اما حرف گوش نمیده میاد تا نفهمه چمه ول کن نیست پنج بار از خونه زدم بیرون هر پنج بار نصف روز نشده اومد  خونه مادرم دنبالم می‌گفت باید برگردی همین الان . بار ها بهم گفت وقتی دعوا میکنیم به کسی نگو بین خودمون حلش میکنیم و... 

من اصلا پشیمونم از ازدواج باهاش خرج خونه نمیکنه همش باید از جیب خودم خرج کنم از اون طرف مادرش هم بهش میگه تو پسرمی باید خرجمو بدی همین یک پسر رو هم دارن.

رفتار خانوادش باهام خیلی خوبه در کل برعکس شوهر اولیم هست 

شوهر اولم پولدار بود اما بی محبت و..

گاهی اوقات می‌کنه به سرم از این طلاق بگیرم هیچ انگیزه ای ندارم هیچیییییییییی فکر خودکشی تو سرمه 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس کامل نیست و ایده آل مطلق پیدا نمی کنی. داری میگی دوسش داری پس برو پیش زوج درمانگر و سعی کن خودت تلاش کنی تا حد امکان.‌فکر کردی نفر بعدی بی نقصه؟ 

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خوب بهش بگو مشکلشو شاید رفت دنبال کار بهتر

رفت نیست گیرش نمیاد 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

هیچ کس کامل نیست و ایده آل مطلق پیدا نمی کنی. داری میگی دوسش داری پس برو پیش زوج درمانگر و سعی کن خو ...

راست میگید 

همه یک آدما و همه یک ازدواج ها نقاط مثبت و منفی دارن 

شما جدا بشی با یکی دیگه ازدواج کنی قطعا اونم مشکلاتی داره باید یاد بگیری با شرایطت کنار بیای و زندگینو بسازی 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است 😏
تا بحال راجع به مشکلت باهاش صحبت کردی؟

ی بار تو دعوا بهش گفتم شوهر قبلیمو میخام طلاقم بده گریه کرد گفت اون دوست داشت بهت خیانت نمی‌کرد 

تا یک هفته تو خودش بود مثل مرده ها شده بود بعد بهش گفتم خاستم حرصت بدم گفت با این حرفا خجالت بکش

شوهرت نگه دار .هیچ چیز باللترین از محبت پ عشق و احترام ارزش مرد نیست.شوهر منم داره ولی خسیس و بی محبته.برادرشوهرم خیلی خوبه زنش شاغله برادرشوهر بیکار ولی احترام و ارزش براش میزاره همین زنش راضیه

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

کجاست؟ مگه نگفتی دوستت داره پیگیرته

میگم کار خوب گیرش نمیاد