2777
2789
عنوان

برای اولین بار بوسید منوووووو

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 58 پست

ای جان 💞

عشقتون پایدار❤️

ازین پسرا کم پیدا میشه💗

ی وقت ولش نکنی ها  قدرشو بدون

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخی یادش بخیر ما هم باراول توماشین یکهو بوسم کرد یکی خوابوندم توگوشش خودم ترسیدم 😂کل تنم داغ شد زود ...

خخ

چه بامزه بودین😂.

عشقتون پایدار

کودکم با برنو و زین اشناست ❤️ چادر من ساده و دایم به پاست ❤️برنو از ایلم نمی‌گردد جدا ❤️  لر نمیترسد ز چیزی جز خداااا❤️ ساده دل اما نه اینکه ساده ایم❤️ اسب ها زین کرده و آماده ایم❤️ هر زمان دشمن به خاکم حمله برد❤️ ضربه شصت این دلیل جانانه خورد❤️                                زنده باد قوم لر❤️‍🔥

وا مگه نامزدی دلی هم داریم؟😐

والا مردم دوست پسراشون رو میان میگن نامزدمه..بدون اینکه پدرمادر خبر داشته باشه..

اینکه بزرگتراتون خبر دارن خیلی خوبه اما هیچوقت احازه نده کسی حریم شخصیتو زیر پا بزاره.نگاه پیام و اس ام اسهای احساسی و عاشقانه و...نکن.از قدر و ارزش خودت کم میشه دو روز دیگه هم به یک بهانه ای ول می‌کنه می‌ره..

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
نه هنوز عقد نکردیم۰🤦🏻‍♀️بخاطر همینم یجوری شدم

بسسییییاااارررر کار خوبی کردی منم واقعا جای اون آقا بودم بهتون افتخار میکردم. نگران نباش نمیخواسته امتحانت کنه فقط دوستت داشته ولی کار شما باعث شده با خودش بگه درست میگه ها عجب دختر خوووبی😍برا همین اینارو نوشته

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆