2777
2789
یااا خداااا

من خودم 100 داشتم 5 شنبه خریدم ببین طلای جهانی بالاس... یعنی اگر کشور ما توافق هم امضاء کنه ی شب طلا 4 تومان نمیشه نهایتش 2 تومان پایین بیاد..اگر قرار یکسال بیشتر طلا رو نگهداری بخر حتما اما اگر قرار 6 ماه دیگه بفروشی بیخیال

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من نخر ولی سپرده هم نکن که هر زمان تونستی بهش دسترسی داشته باشی و تو بهترین فرصت بخری

خارج کردن از سپرده سخت نیست

بری درخواست بدی ۲ ۳ بعد‌ باز میکنن

چون حقوق نمیگیرم همین سود رو خرج میکنم

ببین من چند سال خودم کارم خرید وفروش طلا به صورت خرد بود،برو بخر،تا هرزش پولت حفط بشه،طلا کلا دید بلند مدت میخواد اگرچه ایران کوتاه مدتم جوابگوس،نسبت به همین تایم پارسال،حدود۱۳۵درصد رشد داشته،البته اینجا ایرانه وگرنه منطقیش این نیست،ولی بهرحال بزار ارزش پولت حفط بشه،تو این شرایط کشور،نقدینگی منطقی نیست

اسی ۱۵۰ رو بزار بانک بنظرم که امتیازت بره بالا بتونی روش وام بگیری چند ماه دیگه

وام بگیره چند ماهه دیگه،وام باید بزلره رو پولش همین جیزان طلا بخره،بااین تفاوت که قسطم باید بده

فقط طلا خواستی بخری،طلا شکسته بخر،واگه قصد استفاده داری،نهایت طلا بدون اجرت،ولی طلای معمولی نخر که سودت دیرتره،

شکسته۲درصده،بدون اجرت۷درصد

ابشده هم خوبه ولی با پول شما نمیشه گرفت