2777
2789

مادر  رلم که الان اکسمه بهم گفت دختر بی صاحاب و بی اصل نصبی هستی کلی تو کوچه جلو پسرش کوچیکم کرد تحقیرم کرد میخواست بی خودی منو بزنه آبروم برد فقط سر خودخاهیش و مخالفت ازدواج بودنمون .در حالی که من به مادرش فقط خوبی کردم تا حالا و احترامشو نگه داشتم بعد شنیدن این حرفاش فقط خیلی گریه کردم به هق هق افتادم و دلم خیلی شکست اما نفرین نکردم ..بعد پسفرداش مثل اینکه پسرش قایمکی میره خونه خالی همسایشون که ویلا از اکسم اجاره کردن  کلیدش قایمکی داشته  و همون موقع همسایه از شهر دیگه میرسه و پسر رو میبینه ابرو پسر می‌ره داستان میشه و مادر همین پسر که به من کلی بی احترامی کرد می‌ره در خونه همسایه خواهش التماس ک پسرش ببخشه یعنی مادرش چون.دلم شکست این اتفاق افتاد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم همینطوره 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

ولی بهتر شد این پسره بی لیاقت بود که

پسر خودش خوب بود مادرش افریته بود می‌دونی بعداً فهمیدم که عقده‌های خودش بوده سرم خالی کرده

رلم گفت اون موقعی که می‌خواست ازدواج کنه با بابام خواهرام همچین حرفایی بهش زدن

نه بابا ،ربطی نداره تو کار خودت اشتباه بوده ،حرف مادره هم تاوان اشتباهت قضیه پسره هم مربوط به لاشی ب ...

نه لاشی نیست پسر خوبیه داستان داره حالا این 

اون وقت اشتباه من چیه میشه بگی مادرش به من فحاشی کرده من اشتباه کردم؟من میگم دنیا بی حساب کتاب نیست دل منو شکست منو کوچیک کرد اونجوری مجبور شد کوچیک شه

نه لاشی نیست پسر خوبیه داستان داره حالا این اون وقت اشتباه من چیه میشه بگی مادرش به من فحاشی کرده من ...

ببین منظورم اینه ما خودمون باید قدر خودمون رو بدونیم با عمچین ادم هایی نزدیک نشیم چه برسه بخوایم ازدواج کنیم که مادرش هم دور برداره توهین کنه تازه