2777
2789

برو دکتر

شش ماه باید رژیم رعایت کنی

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اين رژيم و اينا الكيه

همش شانسي و خواست خداست و بستگي به اسپرم مرد داره

اگر خيلي جدي ميخواي پسردار بشي با روشهاي آزمايشگاهي اقدام كن

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

چیزای شور بخور هرچی مثل اجیل  زیتون خیارشور  موز وخرما به وفور لبنیات نخور جو نخور قهوه نخور بعد برو دکتر شستشو برات بکنه  بعد پری شوهرتم بخوره بعد خود دکتر بهت میگه کی نزدیکی کنی احتمال 80 درصد اک 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

6 ماه هم نیست فقط یک هفته مانده به نزدیکی  بخور وشستشو بده دکتر تعین جنسیت برو اگه رحم امادگی داشته باشه اک میشه

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

خانم مونا از رشت

جشنواره سبزه و سفره هفت سین کانال ترفند👇👇

https://telegram.me/joinchat/AAAAAEIR9PFoEOHPYskq-g

خانوما لطف ميكنيد وارد اين كانال بشيد و رأي بديد هم به مونا هم  بالاييش به اسم مائده

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟   

فلفل سیاه نکو بیده روزی چند تا مثل قرص با آب بخور 

جوش شیرین رو با آب مخلوط کن و خودت رو چند وقت قبل اقدام با اون بشور اگه دوش واژینال داری بریز توی اون این محلول رو و استفاده کن برای پسر دار شدن باید محیط رحم قلیایی باشه 

موز و خرما و چیزای گرم زیاد بخور 

ولی در آخر هر چی خدا بخواد همون میشه 

کاش میشد زندگی تکرار داشت لا اقل تکرار را یکبار داشت

يكي از فاميلاي ما رفت دكتر بهشون گفت هر روز گوشت شتر بخورين كباب كرده ماست و شير قطع تا شيش ماه و بچش پسرم شد 

مردني كه اتفاقي باشه بخشي از طبيعيته من ميخوام انتخابي برات بميرم 😍😍😍😂