2777
2789
عنوان

عقب انداختن پریود با تمر هندی

57 بازدید | 11 پست

وایییی من یه قرار کاری بسیار مهم دارم راهشم دوره باید پریودم عقب بندازم قبلا سرکه وابلیمو خوردم عقب افتاده میخام واسه محکم کاری تمرهندی بخورم کسی تجربه داره؟ 

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

لواشک، آلو آبلیمو تاثیر دارن 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لواشک، آلو آبلیمو تاثیر دارن

خودمم با ابلیمو عقب انداختم ولی باز نمیشه روش حساب کرد که میخام محکمش کنم

|کاراموز وکالت| حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌" •درپیچ وخم دنیا دریافتم هرچه بالا رفت پایین آمد الا پرچمت حسین جان💚•  [و قسم به صبر،که تو خدای رویداد های محالی🌱🕊]

چقدر میخورید؟

من نصف لیوان روزی دوبار ابلیمو بیشتر میخورم سرکه نمیتونم زیاد بخورم قشنگ معده ام میترکه ها😅

تمرهندی هم شنیدم خوبه

فقط نشاستهه یه قاشق پر قاطی کن با اب سرد بخور قطعش میکنه

واقعا امتحان کردین؟ هر روز لخورم؟

نصف لیوان بدون آب؟ آبلیمو خالص؟

بله