2777
2789
عنوان

بیاین لطفا اگ جای این بودین

33 بازدید | 7 پست

سلام  تو عقده یه سال بعد دیشب که خونه نامزدش بوده فهمیده مادر شوهرش مخاد بره خونه دختر دیگرش اصفهان با دختر دیگش  بعد صبح زود میاد خونه خودشون به نامزدش میگه ببرم اگر ناهاری چیزی خواستی بیا دنبالم برات درست کنم 

الان مادر شوهرش رفته حتی زنگ نزده خدافظی کنه باش  یا حتی نگفته مخام برم هیچی نگفته 😳 

نامزدم گفته مامانم ک رفت تو بیا خونمون تنهام چون 

من که بهش گفتم نرو بهت بی احترامی کرده  حتی بروز نداده که میخاد بره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميخواد بره خونه دخترش اصفهان مكه بايد زنك بزنه با بقيه خداحافظي كنه؟!!

من نمی‌دونم عزیزم می‌دونم تا اونجا دو روز راهه بعد از طرفی به پسرش گفته نامزدتو بیار برای تو و بابات شام و ناهار درست کنه ولی به خود دختره که اونجا بوده هیچی نگفته حتی نگفته میخام برم

من نمی‌دونم عزیزم می‌دونم تا اونجا دو روز راهه بعد از طرفی به پسرش گفته نامزدتو بیار برای تو و بابات ...

اونكه كفته نامزدت رو بيار واسه نهار شام زشت بود كلفت كه نيست دختره ولي خداحافظي نه زشت نبود

تو رو خدا فتنه ننداز قرار نيست ميخواد بره خونه دخترش شهر ديكه زنك بزنه خداحافظي كنه

من فتنه انداختم عزیز نظر شخصیمو گفتم گفتم وقتی به پسرش میگه نامزدتو بیار تا یک هفته برای تو و بابات بسوزه و بپزه حقت بود حداقل یک خدافظی میکرد با می‌گفت مخام برم تو بیا چند روزی اینجا

اونكه كفته نامزدت رو بيار واسه نهار شام زشت بود كلفت كه نيست دختره ولي خداحافظي نه زشت نبود

می‌دونی من نظرم این بود که چطور به پسرش گفته بیارش  برا بشور و بپز ولی تو ک خونشون بودیم بروز نداده که مخاد بره میگه چمدون بی سر صدا بسته  گفته  جمع جور میکنم وسیله هامو ولی نگفته میرم