2777
2789
عنوان

ببینین شوهرم چی گفت بهم 😞

229 بازدید | 9 پست

شاید ی ماه دیگه عروسی بگیریم بعد قرار شد من ی شب خونه خودمون جشن بگیرم ی شبم شوهرم بعد دیشب به شوهرم گفتم بریم تالار میگفت نه من اصلا تالار نمیرم کلی گریه کردم بعد گفت تو به فکر جشنی باش که خونه خودتون میگیری من هر جور دوس دارم عروسی میگیرم منم گفتم من نمیتونم برا عروسی خودمم تصمیم بگیرم من نمیام خودت کاسه خودت جشن بگیر هر حور دوست داری 

با این وجود خونه هم نداریم حتی الان هزینه رهن خونه رو هم نداره میگه چند وقت پیش مادرم بمون تا پول بیاد دستم برا خونه 

بخاطر اجاره خونه میخام فرمالیته  نرم از کلی دیگه از خاسته هام بزنم 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجاش عروسی نگیر بدین پول رهن خونه.دیوونه نشی بری تو یه خونه! بدبخت میشی

چرا از اول چشاتون و باز نمیکنید با آدمی که حتی پول رهن نداره ازدواج میکنید؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

وقتی پول رهن نداره عروسی نگیر .بمون خونه بابات و خونه مادرشوهر نرو .ممکنه دیگه به این زودی نتونی از خونه مادرشوهرت دربیای. وقتی عقدی فاصله ت رو  با شوهرت حفظ کن تا خانوادت هم بتونند تحملت کنند .کلا عقد برای آشنایی هستش نه روابط زناشویی  

ای بابا دلم نمیاد مواخذه ات کنم ولی مقصر خودتی ، ادمی که پول نداره به هیچ دردی نمیخوره چون هم اعتماد ب نفسش کمتره و هم زندگی باهاش سخت تره ....من جات بودم میگفتم اصلا عروسی نمیخوام پولشو میدیم رهن خونه ....

ببخشید این وسط پول خونه گرفتن ندارید این تالار گرفتن از کجا در آمد 

فکر کنم شما خیلی خیالی هستید بشین با واقعیت زندگی کن شوهرت الان نداره بعدا میخواد چطور دربیاره خونه بگیره 

خودت چند سالته شوهرت چند سالشه 

شغلش چیه 

فکر میکنی ساده است خونه ی مادرشوهر زندگی کنی وقتی رفتی اونجا همه خرج خونه میفته گردن شوهرت حالا مگه میتونه پول جمع کنه خونه بگیره

بشین خونه ی بابات عروسی هم یه جشن ساده والا عزیزم بریز و بپاش کنی خیال میکنی مردم میگن به به 

میخواهی برای یه شب یه عمر عذاب بکشی

یچیزی میگم بمونه که بعدن بگی راست گفت

بدترین اشتباه زندگیت این میشه که بری پیش مادرشوهر زندگی کنی

الان میری اونجا اگه فکر کردی قراره خونه اجاره کنه یا بخره خیلی ساده ای 

شروع بدبختیت از روزی که پا بزاری خونه مادرشوهرت 

اینو من که گفتم به عنوان یه غریبه که رفتن و نرفتند به من سود و ضرر نمیرسونه ولی دلم سوخت 

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢