2777
2789
عنوان

چرا اکثر قبولی های کنکور و رتبه های برتر از مدارس سمپاد هست❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 62 پست
خب همین دیگهآموزش و پرورش مدارس دولتی رو ول کرده چسبیده سمپاد

عزیزم اینطوریام نیس اون کسی ک بخواد بخونه میخونه تیزهوشانم میاره 

اونا ک رتبه میارن من دیدم خیلی تلاش میکنن بقیه فکر دوست پسر بازین، فلان پسر،فلان لباس،فلان مدل 

اونا بفکر درس و کلاس

حالا کسی ک نخواد همش خودتو پاره کن بچه بیا بخون انگار نه انگار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید هم اهمیت بده چون همین که مکان مجانی در اختیار می‌زاره کافیه طرف بخواد بخونه تو خونه هم میخونه ...

عزیزم آموزش و پرورش باید امکانات بزاره

ولی متاسفانه نمی زاره 

پس وظیفه کیه اینکار؟

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

خب اونا خود به خودی اونطوری نشدن کهبخاطر مدرسه شونه

نه عزیزم 

ببین مدارس سمپاد فقط شهرهای بزرگ خوبه مثل تهران 

بعضیاشون واقعا نخبه هستن اما بیشترشون با تلاش زیاد به این مرحله رسیدن 

دختر پاییزم🍂

عزیزم اینطوریام نیس اون کسی ک بخواد بخونه میخونه تیزهوشانم میاره اونا ک رتبه میارن من دیدم خیلی تلاش ...

می دونم

ولی حرفم رو اینه آموزش و پرورش فقط برا سمپاد امکانات میزاره

خب لا اقل ظرفیت این لا مصب رو زیاد کنه تا دانش آموزان زیادی قبول شن

اره این که هست ولی کلا این یه برتری مسخره ای به وجود میاره بچه هایی که تیهزوشانن نمیگم همشون ولی بعض ...

تلاش مهمتر از هوشه  باارزش تر

ما کلی استعداد داشتیم اصلا درس نخوندن و قبول هم نمیشدن 

ابنا استعداد داشتن استفاده نکردن درحالیکه تو همون محیط هم میتونستن با تلاش خیلی تو درس موفق بشن

همینا اگه خونواده پیگیری داشتن یا خودشون خوب بود قبول میشدن 

حتی بدون تیزهوشان و ...

تیزهوشان خودشون میخونن و حتی خونوادشون گاهی سخت ترین فشار ها و پیگیری ها رو دارن و انگیزه و رقابت و ... هم باعث میشه قبول بشن حتی گاهی ممکنه استعداد زیادی هم نداشته باشن

البته همه زندگی درس نیست گاهی با تجارت و مغازه و بقیه کارها ی ازاد میشه صد برابر کار دولتی پول دراورد

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

من یادمه توی منطقه ای که من بودم کلا یک دبیرستان دخترانه بود  و فقط یک معلم خوب داشت من میرفتم همونم وسط سال معلمه رو بردن تیزهوشان

چه اردو ها که میبردنشون چه کتابا که بهشون میدادن

یادمه تخفیف قلمچی هم شاملشون میشد

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
نه عزیزم ببین مدارس سمپاد فقط شهرهای بزرگ خوبه مثل تهران بعضیاشون واقعا نخبه هستن اما بیشترشون با تل ...

درسته ولی بلاخره باید آموزش و پرورش هم امکانات بزاره

دیگه...

بعضی دانش آموزا خیلی باهوش تر از سمپادیا هستند

فقط استعداد شون هدر میره...چون تو دولتی بودت اهمیت

داده نشده

نه عزیزم ببین مدارس سمپاد فقط شهرهای بزرگ خوبه مثل تهران بعضیاشون واقعا نخبه هستن اما بیشترشون با تل ...

دقیقا سمپاد مثلاً آمپول نیست که بزنن به آدم درصدش خوب بشه

تلاش میکنن 

تازه من امسال ۲۰ تومن شهریه دادم معلم تخصصی خوبم نمیارن برامون

می دونمولی حرفم رو اینه آموزش و پرورش فقط برا سمپاد امکانات میزارهخب لا اقل ظرفیت این لا مصب رو زیاد ...

سختیش خوبیش اینه که ادمای باسوادی میرن رو کار 

در اینده دکتر مهندس باسوادی میشن چون خوندن تفهیمی و عمیق 

ولی اگر راحت بود چی هر کی هرکی 

درسته ولی بلاخره باید آموزش و پرورش هم امکانات بزارهدیگه...بعضی دانش آموزا خیلی باهوش تر از سمپادیا ...

عزیزم چیزی که برای کنکور مهمه هوش نیست تیزهوشان اسمش اینه وگرنه نتیجه پشتکاره

آدم باید تلاش کنه 

عزیزم اینطوریام نیس اون کسی ک بخواد بخونه میخونه تیزهوشانم میاره اونا ک رتبه میارن من دیدم خیلی تلاش ...

دوست عزیز سلام

من چند ساله که فارغ التحصیل شدم و دیپلم گرفتم

و برای نهم به دهم آزمون مدارس خاص دادم با بالاترین معدل و درصد ها رشته تجربی میخواستم درس عربی و علوم هم کامل زده بودم که تو زمان خودش خیلی بالا بود ولی قبول نشدم گفتم حتما بهتر از من بوده ولی تمامی همکلاسی هام با پایین ترین معدل و درصدای پایین با سهمیه خوب قبول شدن خب الان به نظرت این عدالته اسمش؟

وسط سال یکی از همکلاسی هام با معدل ۱۷ بعد رف نشست نمونه دولتی با اینکه دنبال پاس شدن بود ولی باباش پول داشت کمک به مدرسه کرد رفت نشست توی اون مدرسه بعد من موندم به عنوان نخبه و پرتلاش مدرسه مون که هیچکدوم قبول نشده بودم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!