2777
2789
عنوان

چرا اکثر قبولی های کنکور و رتبه های برتر از مدارس سمپاد هست❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 62 پست

هوش استعداد تلاش +اموزش درست 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

واااااای خواهر منم رتبه اش زیر ۶۰۰ شده مدرسه نمونه دولتی بود 😍😍😍😍😍خیلی خوشحالم با کمترین امکانات تلاشاش نتیجه داد 😍😍😍

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی اونا آزمون نمیدن؟ البته قبولی تیزهوشان کار راحتی نیست واقعا سخته

آره قانون جدید آموزش و پرورش

بدون آزمون میرن

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

من کلی گفتمرتبه های برتر رشته ها کلا از تیزهوشانه

اره این که هست ولی کلا این یه برتری مسخره ای به وجود میاره بچه هایی که تیهزوشانن نمیگم همشون ولی بعضی هاشون الکی مغرورن به خودشون در حالی که با کلی کلاس و کتاب و تست و..دیگه تیزهوشی ای نمیمونه همیش پر تلاشی هست

چون کلی کلاس میرن علاوه بر اون مدرسه هم خیلی سختگیری میکنه و کلی هزینه میکنن برای کتا و انواع کلاسچه ...

خب همین دیگه

آموزش و پرورش مدارس دولتی رو ول کرده چسبیده سمپاد

نه اصلا اینطور نیست همه شون هم قبول نمی شدندیه تعداد فقطولی اینجوری ظرفیت برا بقیه دانش آموزان هم بی ...

نه همشون ولی اکثرشون

من خودم نهم قبول شدم درس خونای کلاس تقریبا همونایی بودن که دوره اول تیزهوشان بودن

ورودی جدیدامون به اندازی اونا قوی نیستن

پول که حرف اول رو میزنه ولی بچه های تیزهوشان که رتبه برتر میشن خیلی پرتلاشن

و واقعا تیزهوش هستن من دیده بودم تو ثانیه حل میکردن ریاضی رو

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
مهم معلم هست هیچ مدرسه ای فرقی نداره مدارس سمپاد سخت گیری بیشتری داره و بچه های اونجا هم اهمیت میدن ...

درکل آموزش و پرورش به دولتی اصلا اهمیت نمیده

اره این که هست ولی کلا این یه برتری مسخره ای به وجود میاره بچه هایی که تیهزوشانن نمیگم همشون ولی بعض ...

تا مغز طرف نکشه هزارتا تست باهاش کار من هزار و یکمی رو نمیتونه حل کنه

لطفا با تاپیک های سرکاری مخ مارو کارنگیرین،           نی نی سایتم خراب شد مجبور. شدم دوباره عضو بشم. کاربر جدید نیستم.
من خودم نمونه خوندم شاید باورت نشه فقط اسمش نمونس هیچ فرقی با مدرسه عادی نداره یه دبیر گسسته نداشتم ...

اینطوری نگو

نمونه دولتی هم قبولی زیاد میده

باید تلاش کنی فقط