2777
2789
عنوان

توی آنومالی گفتن تیغه بینی نی نی کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 60 پست

نگران نباش چیزی نیس.تاپیک منوببین،سونوم خوب بودولی آزمایشم ریسک داشت که آمنیوسنتز دادم وخداروشکربادعای عزیزان اینجا جوابش خوب بود

بعدم تا۱۹هفته مجوز سقط قانونی میدن

ان شاا،،،خیره

وخدایی که بشددددت کافیست❣

با سلفری مجوز نمیدن باید امینوسنتز انجام میدادید ولی خیلیا اینطوری بودن و بچشون مشکلی نداشته صبر کن خدا بزرگه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو کجا رفتی

اگر زمانش هست جای دیگه برو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نمیدونم ان تی اوکی بود سلفری اینجوری نشون داد

مبخوان پول بگیرن، 

برو بهداشت نامه بگیر، معرفی میکنن هزینه ات نصف میشه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

شما احتمالا اطلاعاتت پایینه و نمیدونی این ریسک و واسه ۹۰ درصد خانومای باردار میزنن

احتمالا هم بخاطر سیاست پول هست که طرف مجبور بشه هزینه کنه سلفری و چندین سونو بده

شما نگران نباش هیچی نیست فقط باید یکم پول خرج کنی واسشون

مثلا واسه منم این ریسک بود

سلفری دادم خوب بود جواب

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

حداقل ۵نفر دور برم بهشون گفتن بچه اشون سندرم داره بعد زایمان سالم سالم بود 

نمیدونم چرا جدیدن اینطور میگن انگار میخوان با این آزمایش ها پول به جیب بزنن

ان شاءالله چیزی نیس 

برای سلامتی و ظهور امام زمان  یک صلوات بفرس

برای منم تو ازمایش آن تی گفتن بچه مشکل داره عقب مانده ذهنیه،، امینوسنتز نوشتن برام انجام دادم ۱۹ میل ...

خدا رو شکر ولی همیشه اینجور نیست

به زن داداش منم گفتن مشکل داره

همین اکتیو داد تایید شد و سقط کرد بهتر از ب دنیا آوردن بچه معلول

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست