2777
2789
عنوان

بی ناموس شدم

223 بازدید | 9 پست

هیچ آدمی پیدا نمیشه

بهم نمیگه خدا کیه خدا کیه اصلا کجاست؟؟

اصلا هست؟

پس چرا تو کثافت 

خودم غرق شدم شدم یه حسود عقده ای یه آدمی که همرو قضاوت می‌کنه بد جنسه 

زار میزنم گریه میکنم اگر هستی کاری کن تا من خوب شم پس چرا کاری نمیکنه 

اصن هست؟

هست کجاست منو میبینه یا نیشخند می‌زنه بهم؟

منی که تو عمرم به کسی حسادت نکرده بودم ذوق همرو میکردم چرا باید به این روز بیافتم

خودمو میکشم راحت بشم حداقل بفهمم اون دنیا هست یا نیست خدایی هست؟

مشکلم کثافت بودن خودمه آرزو مرگ دارم و اون خدایی که میگین و منو نمیبینه

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجود خدا رو حتی از فلسفه  هم نمیشه  هم تصدیق کرد یا اثبات اما حتی ادمی مثل ایلان ماسک متعقد هست این جهان حتما یه توضیحی داره 

شما قدرت تفکر و اختیار داری و کارهات دست خودته  الان از نظر فکری پریشون هستی و بهترین  کار رفتن پیش متخصص روانشناسی هست

استغفرالله وجود خدا رو هم دیگ انکار میکنن😐

من انکار نکردم و تصدیق هم نکردم  شما متن رو درک نکردی و فقط خواستی یک چیزی بگی گفتم فردی مثل ایلان ماسک هم متعقده این جهان یک توضیحی داره 

وگرنه از خدا فقط یک تعریف نیست در فلاسفه تعریف های زیادی از خدا وجود داشته مثلا بعضی ها خدا رو نیروی خیر مطلق در آفرینش می دونن و بعضی ها رابطه علت و معلولی جهان رو مثل یک کفه تراز می ببینن و به دنبال علت وجودی موجوداتن هر کس نظر شخصی  داره  دیکتاتور نباشید و به دیگران  تحمیل نکنید اونم بدون اگاهی و درک چیزی که میگم  فقط خواستی ریپ بزنید ریپ نزنید!!

این خانمم مشکلات اش رو خودش گردن نمی گیره  و اینکه یک انسان داری تفکر و اختیار باشه  رو زیر سوال می بره  من از اون نظر گفتم اما مشخصه برای شما که هیج  آگاهی و تحقیقی نداری و فقط افراطی دینی هستی متن من قابل درک نیست

من انکار نکردم و تصدیق هم نکردم شما متن رو درک نکردی و فقط خواستی یک چیزی بگی گفتم فردی مثل ایلان م ...

چی بگم والا بالاخره معذرت میخواهم 

ولی همون ایلان ماسک هم بالاخره یه نفر آفریده 

چی بگم والا بالاخره معذرت میخواهم ولی همون ایلان ماسک هم بالاخره یه نفر آفریده

ما از فرایند خلقت چیزی نمی دونیم چون ذهن ما گنجایش درک خالق رو نداره به نظرم خدا نیرویی هست که حتی با کلمات  و تفکر و دین توصیف نمیشه ما از این نیرو قدرت اختیار گرفتیم و اون افرادی که دچار اشتباه میشن بدبختی هاشون رو به این نیرو ربط میدن در صورتی که بازیگر زندگی و تصمیم گیرنده  خودشون هستن