2777
2789

اخلاقشون چجوریع داداشم دیوونمون کرده از بس شیطون و پررو شده مامان بابام هم هیچی بهش نمیگن واقعا نمیتونم‌تحملش کنم خیلی رفتاراش رو مخه همش به فکر بازی و ایناس یعنی کافیه یچیزی بخواد خونه رو می‌ذاره تو‌سرش پسرا اینقدر شیطونن یعنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون وقتی خونه رو میزاره رو سرش به خواستش میرسه برای همین تکرار میکنه.رفتار اشتباه رو پدر و مادرت دارن

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
چون وقتی خونه رو میزاره رو سرش به خواستش میرسه برای همین تکرار میکنه.رفتار اشتباه رو پدر و مادرت دار ...

نه اصلا همیشه براش انجام نمیدن دوتا دوست داره ببخشید انگار فقط ماماناشون بلد بودن بزان از کله صبح تا نصف شب دوستاش خونه ماان و هرکار دلشون بخواد میکنن آخه بچه ۱۰ ساله اینستا رو گوشی داره برا چی داداشم هم با اینا گشته مثلا یکیشون ی کارت دستشه با ۵۰۰ ۶۰۰ تومن پول همش میده به یخمک و این هله هوله ها داداشم هم همش میگه اینا اینجورین منم می‌خوام اینجوری باشم یعنی ماماناشون از صبح تا شب ی سر به اینا نمیزنن که اصلا کجان برای اینکه اذیت نشن هرکاری اینا بگن انجام میدن از اونور داداشم مغز مارو میخورع ما نمی‌خوایم مثل اینا پررو و لوس بار بیاد ولی متاسفانه چند بار هم به مامانم گفتم اینا رو بگو نیان انجام نمیده ک