2777
2789

لطفا اینکارو نکنید

از کجا میدونید اون عشق ،اون دوست داشتنه واقعی نیست؟

چرا حاظرید داغ رو دل یکی بزارید ولی اون چیزی ک خودتون فک میکنید به صلاحش هست رو به کرسی بنشونید

مگه شما خدایید؟

لطفا با ازدواج برادرهاتون با ازدواج خواهراتون مخالفت نکنید لطفا موش ندونید لطفا زخم نزنید دو بهم زنی نکنید مخالفت نکنید 

خدا لعنتت کسی رو که کلامی در جهت بهم خوردن نرسیدن یکی گفته

منکه نمیبخشم نه خانواده خودم نه خانواده اون و نه تمام کسیایی که به هر طریقی دخالت داشتن و نزاشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مكه همه جي دوست داشتنه شايد متوجه شدن طرف يا خانوادش ادم خوبي نيست يا به درد اون شخص نميخوره كه مخالفت ميكنن شخص عاشق كوره نميبينه ايرادات رو بعد ازدواج متوجه ميشه جه غلطي كرده

تا به حال دخالت نکردم.... ولی میدونم بعضی ازدواجا نباید شکل بگیره... وعشق ودوست داشتن تنها کافی نیست... آتش عشق چند ماه بعد رسیدن به هم خاموش میشه... واونجاست که تفاوت فرهنگی ومالی وخانوادگی وشخصیتی سر باز میکنه

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

خیلیا میشناسم شرایط شما رو داشتند بعدا چقدر ممنون پدر و مادر شدن که مانع ازدواج شدن ...

خیلیا میشناسم علی رغم مخالفت ها ازدواج کردن و حسرت میخورن چرا به حرف پدر و مادر گوش نکردیم و حالا بدبخت شدیم ...

پدر و مادر خدا نیستند عزیزم ولی گاهی عجیب عاقل میشن

خواهر برادر که ربطی نداره بهشون

اما پدر مادر گاهی حق دارن نمیگم همیشه اما در درصد زیادی

دوست داشتن تنها باعث خوشبختی نمیشه  

تا دلت بخواد اینجا تاپیک دیدم بابام گفت این پسر به درد تو نمیخوره گوش ندادم دوستش داشتم حالا پشیمونم 

گاهی حق دارن

و نمیشه پدر مادری که کلی زحمتت رو کشیدن الان قراره هزینه کنن برات  بکی به اونها ربطی نداره

ما یه پسر رفته بذ مخالفت خانپاده و همه با یه زن جدا شده که دو بار جدا شده ازدواج کرده ده بار تا حالا زنش با مادرشوهره تلفنی دعوا کرده همه رو ریخته به جون هم پسره چش دیدن خانپادشو نداره قهر کرده با همه اصلا یه وضعیه قابل گفتن نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بگذار یه خاطره تعریف کنم واسه حدود سال ۷۷

من دبیرستانی بودم

یکی اقوام ما میخواست ازدواج کنه و عشق و عاشقی تازه فامیل بودن

پدر پسر به شدت مخالف بود میگفت من میدونم این عاقبت نداره پسر مخالفت از اون طرف دختر دست به خودکشی ظاهری!

بالاخره حرفشون زیاد پیچیده بود و فامیل پادرمیانی کردن این دوتا ازدواج کردن

۸سال بعدش دختره مهریه رو گذاشت اجرا شوهرش رو انداخت زندان که وادارش کنه طلاقش بده برگشت گفت بجه بودم نفهمیدم اشتباه کردم میخوام جدا شم!!  طفلک بچه شون

من تا حالا دخالت نکردم همیشه ساکتم برای همه . اما پدرم رو دیدم تو ازدواج خواهرو برادرم مخالفت کرد اونا حرفشو گوش ندادن گفتن عاشقن و آخرشو الان دارم میبینم سالها سختی . ازدواج کار یه روز دو روز نیست حرف ۵۰ ساله.عشق هم کشک