2777
2789
عنوان

فردا مهمان دارم ولی

498 بازدید | 44 پست

خیلی خسته ام تمام این هفته از صبح تا شب کار بیرون داشتم و واقعا خسته ام و تازه ساعت نه شب رسیدم خونه تند تند داشتم کار خونه میکردم مادرشوهرم زنگ زد فردا همه مون میایم اونجا از این آدم ها هستن که ناراحت میشن بهانه بیارم و حتی غذا باید خودم بپزم حالا چکار کنم هیچ کس ندارم کمک کنه و شوهرم اصلا کار نمیکنه تو خونه

دوتا مرغ بذار یه منکل آبم بریز روش............

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا از بیرون بگیر چند مدل مثل قیمه و قرمه سبزی یا زرشک پلو بزار توی قابلمه های خودت

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

چه غذا و دسری بپزم راحت باشه من همیشه بهترین دسر و کیک و شیرینی می‌پختم ولی واقعا توان ندارم الان

خب اشتباه کردی 

الان دیگه ساده برگزار کن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

چه غذا و دسری بپزم راحت باشه من همیشه بهترین دسر و کیک و شیرینی می‌پختم ولی واقعا توان ندارم الان

الان خبر دادن برای فردا خب باید فکرشم بکنن ممکنه نتونی بری خرید 

زرشک پلو با مرغ اگر داری بزار مجلسی و راحته