2777
2789
عنوان

با رتبم چی میتونم قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐وقتی چیزی نمیدونی چرا الکی میگینازاد میتونه پیرا بیاره واا

رتبه کشوری ش خیلی بزرگه حدود ۱۰۰ هزار کشوری میشه فقط آزاد خود گردان اونم شهرستان کوچیک میاره تازه اگه بیاره. احتمالش خیلی کمه واقعا. آزاد خود گردان هم ترمی حداقل ۳۰یا ۳۵ ملیون

علوم آزمایشگاهی با اینکه خیلی بهش توجه نشده ولی ربته بهتری نسبت به بقیه پیرا ها میخاد 

پیرا هاااا نه توانبخشی مثه فیزیوتراپی و بینایی سنجی

بین مامایی و پرستاری و هوشبری و اتاق عمل رتبه بهتری میخاد علوم از 

پیراهای ازاد شهرستانای کوچیک میاری

آخه پس چجوریه که یکی رتبش ۳۳۰۰۰ شده بود پارسال منطقه دو بود البته پرستاری جیرفت روزانه آورده بود 🥲

حالا نمیشه منی که ۱۸ هزارم منطقه یک بیارم پیرای دولتی 😂

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

رتبه ۱۸ هزار منطقه یک چیا می‌تونه بیاره غیر از پیرا آزاد شهر دور😂هیچ شانسی واسه دولتی ندارم ؟

میکروبیولوژی. و زیست و علوم‌پایه شیمی اینا

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چرا هست. چرا الکی میگین؟ لطفا دفترچه انتخاب رشته رو با دقت بخونید و اینکه امضا م رو بخونید ریپلای نک ...

رشته های كاردانی مامايی، كاردانی هوشبری، كاردانی اتاق عمل، كاردانی بهداشت عمومی گرايش مبارزه با بيماری ها و كاردانی بهداشت عمومی گرايش بهداشت خانواده در سال ۱۴۰۴ جزو رشته های پیراپزشکی بدون کنکور هستند. این رشته ها در لیست دانشگاه های علوم پزشکی و پردیس قرار می گیرند و بر اساس سوابق تحصیلی و با مصاحبه اقدام به پذیرش دانشجو می نمایند.

اینو از یه سایت معتبر کپی کردم یه سرچ کنی میاد بالا برات 

کاردانییییه ینی فول دیپلم 

شما الکی حرف نزن امید بیخود نده

آخه پس چجوریه که یکی رتبش ۳۳۰۰۰ شده بود پارسال منطقه دو بود البته پرستاری جیرفت روزانه آورده بود 🥲ح ...

محاله با این رتبه دولتی اورده باشه مگه استان محروم بوده شاید یا سهمیه داشته در حالت عادی نمیشه

رشته های كاردانی مامايی، كاردانی هوشبری، كاردانی اتاق عمل، كاردانی بهداشت عمومی گرايش مبارزه با بيما ...

بله میدونم ولی منظورم با سوابق یعنی شناور اا بود.چون  بیشتر با سوابق ها شناور هستن.