2777
2789

من نه کسی رو دارم نه جایی رو که درد  و دل کنم. فقط وقتی عصبی و ناراحتم میام توی این سایت درد و دل میکنم خودمو خالی میکنم

در مورد خونوادم مثلا مینویسم که اذیتم کردن و ناراحتم از دستشون

کسی که من رو نمیشناسه که بخواد خونوادمو بشناسه

بعد یکی از کاربرا گفت باعث شدی کاربرای اینجا براشون دعای بد کنن

چکار کنم؟ حتی درد و دلم نمیشه کرد داشتم دق میکردم از ناراحتی

نکنه اتفاق بدی براشون بیوفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دیگه زر زده ولی کاربرای اینجا تاپیکاتو میخونن بهت طعنه میزنن

دقیقااااااااااا

کافیه نظرت مخالف نظرشون باشه میرن میگردن ببینن جی کفتی قبلنا بکوبونن

اینجورن بعضیا

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
حرف مسخره ای بودآدم عاقل برای هیچ کس دعای بد نمیکنهدعا میکنه رفتارش درست بشهبه دعای گربه سیاه هم بار ...

نه مثلا بعضیا دلشون برام سوخت کامنت گذاشتن دعای بد کردن واسه مامانم

دقیقاااااااااااکافیه نظرت مخالف نظرشون باشه میرن میگردن ببینن جی کفتی قبلنا بکوبونناینجورن بعضیا

آخه اینجا نه کسی منو میشناسه نه ماپانمو

بیخیال بابا زر زده من همیشه اینجا دردودل میکنم بعضیا پیدا میشن شرودر زیاد میگن بهم ولی اهمیت نمیدن ا ...

آخه اینجا نه کسی منو میشناسه نه مامانمو

نه مثلا بعضیا دلشون برام سوخت کامنت گذاشتن دعای بد کردن واسه مامانمآخه اینجا نه کسی منو میشناسه نه م ...

دیگه عقل بعضی کاربرا در همین اندازه است

نمیگن طرف الان فقط ناراحت و دلخوره یه روز دیگه

یه ماه دیگه 

ی سال دیگه از دلش درمیاد

ولی نمیخواد بلایی سر کسی بیاد

نگران دعاهای بعضی افراد نباش

مگه همه ی دعاها مستجاب میشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون