2777
2789
عنوان

یه لباس تن بچه خواهرشوهرم دیدم

277 بازدید | 11 پست

مادرشوهرم سرش یه بلاهایی سر ما دراورده بود

چند سال پیش باهم رفته بودیم بازار پدرشوهرم میخواست به بچم چیزی بخره این زن جیغ و داد راه مینداخت 

آخر خودش چند دست لباس برداشت که بچه همسایه دنیا اومده هدیه میخوام بدم

الان دیدم تن بچه خواهرشوهرمه

زنیکه خودشو بی آبرو میکنه واسه یه لباس بعد میگه من چیکارت دارم

یائسه شده ولی باور کنین من نوار بهداشتی هم بخوام بخرم این جا نمیمونه

اوووه شما پیگیرتری از چند سال قبل مدل لباسه یادت مونده،!!!من الان لباس چند سال پیش بچه هام یادم نیست شما چطور یادت مونده

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

وقتی شوهرت هس چه توقعی از پدر و مادر شوهرت داری خودت بخر بزار اونم واسه هرکی میخواد بگیره

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی شوهرت هس چه توقعی از پدر و مادر شوهرت داری خودت بخر بزار اونم واسه هرکی میخواد بگیره

مسافرت بودیم نمیخواستم برم پدرشوهرم بزور برد قرار بود هرچی خریدم رسیدیم شهرمون بزنم به حساب پدرشوهرم و بیشترم زدم ولی بازم یه جورابم میخریدم مادرشوهرم یهو وسط بازار قهر میکرد میرفت

طرح خاصی بود محلی بود انگار

خب شایدم دوباره خریدن منطقیه بنظرت لباسی بخره که چند سال بعد بخواد بپوشه؟!!🤔

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب شایدم دوباره خریدن منطقیه بنظرت لباسی بخره که چند سال بعد بخواد بپوشه؟!!🤔

آره همونه دیده بودم تو خونشون به کسی نداده بود

یه عروسکم تو کمدشون هست پدرشوهرم به بچم سوغات آورده بود ۳سال پیش

اونم جدیدا داده بچه دخترش

آره همونه دیده بودم تو خونشون به کسی نداده بودیه عروسکم تو کمدشون هست پدرشوهرم به بچم سوغات آورده بو ...

ببین نمیگم حق نداری ناراحت بشی!چرا حق داری. اما خودت ببین تو فکر و روح و روان یه ادم باید چه خبر باشه که اینطور رفتار کنع!!! مادر شوهرت حالش خوب نیست!ناراحت نشو ازش دلت بسوزه براش. واینکه فکر کردن به اینکه حرصی که میخوری ممکنه مریضت کنه و بخاطر کار مادرشوهرت ممکنه سلامتیت رو از دست بده خودش یه عامل بازدارنده هست که دیگه حرص نخوری. فکر نکن دیگع بهش