2777
2789
عنوان

ترامپ

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 40 پست
اره دیگه قدرتمنده و قدرت زور میاره زور هم باعث جنگه

خب پس نباید ازش خوشمون بیاد 

سردار سلیمانی و دانشمندهای ما سرداران نظامی ما اینا از یادمون نمیره. پس ترامپ هر چی برای کشورش هست برای ما منفوره تا ابد

خب پس نباید ازش خوشمون بیاد سردار سلیمانی و دانشمندهای ما سرداران نظامی ما اینا از یادمون نمیره. پس ...

پس ما چرت با عراق و عربستان که اینهمه هم ناموس کشورمون هم اجدادمان رو کشت در صلحیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم آمریکا توش شریک بود

چقدر خودتو گول میزنی عربستان و عراق مارو کشتن ولی برای نفع باهاشون تو صلحیم اون عیب نداره این عیب داره میدونی اگه تحریم بمونه چی میشه کم کم

چقدر خودتو گول میزنی عربستان و عراق مارو کشتن ولی برای نفع باهاشون تو صلحیم اون عیب نداره این عیب دا ...

خوب صدام بود بعثی  رژیمش عوض شد سقوط کرد خودتو واسه آمریکا نکش نهایت داعش می‌سازه میریزه تو ایران تجاوز کنن 

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران
خوب صدام بود بعثی رژیمش عوض شد سقوط کرد خودتو واسه آمریکا نکش نهایت داعش می‌سازه میریزه تو ایران تج ...

عربا تجاوز نکردن ولی آمریکا ممکنه تجاوز کنه خودتو گول میزنی یا میخوای گول بخوری