2777
2789
ریاضیا همه سه رقمی شدن عدالت رو میبینی

امیدوارم تک تک سهمیه ای ها رسوا بشن که حق بچه های مظلومو ضایع میکنن

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رتبه تو سهمیه 25شده 3800?

ببین سهمیه نداشت چند میشد😆

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
اره عزیزم کور نیستیم بجای اینک بهشون خدمات بدن دارن لقمه اماده میزارن دهنشون چ با پولو پارتی میارن چ ...

بله دقیقا پول بدن برن کتاب و استاد و کلاس استفاده کنن.نه اینکه  بشن یه دکتر بیسواد و غیره که گند بزنن به مملکت که نتیجشو داریم الان میبینیم 

دختر پاییزم🍂

بچه ها سهمیه ۲۵ درصد رتبه ی کشوری رو تقریبا تقسیم بر ۴۰ می کنه 

دیگه خودتون حساب کنید

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بله دقیقا پول بدن برن کتاب و استاد و کلاس استفاده کنن.نه اینکه بشن یه دکتر بیسواد و غیره که گند بزن ...

همه جوره داره ب ملت ظلم میشه حتی تو جنگ ۱۲ روزه هم اونایی ک کنکور بودن سهمیه گرفتن

این سهمیه ای یا کاش با خودشون رقابت کنن 

در حق یسری داوطلبایی ک تلاش کردن،به شدت خورده میشه 

افراد لایق و درسخوان باید قبول بشن بحث نجات جان مردمه ک پنجاه درصد پزشکا سهمیه این 

معرکس

تو چرا زور بهت داره

اول برو جمله بندیتو یاد بگیر بعد بیا 

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده