حتما مشکل ماورایی برات درست کردن. سحر و ازین چیزا. نترس ادامه بده حتما تا 40 روز. نماز باطل سحر حضرت زهرا بخون. ولی هرچقدر اذیتت کردن نترس ادامه بده آنقدر تا تموم بشن
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
عزیزم از کی پرسیدین؟نمیگن گوش ندین.میگن ادابشو رعایت کن محیط و پاک کن بعدا
ادابش چیه
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چ سوره ای برای باطل کردن سحر جادو گوش بدم بخدا نابود شدم
همین بقره 40 روز میگن خوبه. اون نماز باطل سحر حضرت زهرا رو حتما بخون آنقدر بخون تا تموم بشن. سوره تکویر تا 40 روز هم خیلی خوبه. رقیه شرعیه هم من اینجا زیاد شنیدم میگن گوش بدی
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون