2777
2789
چه خاکی تو سرم بریزم دلم برای بچه اولم میسوزه

اخی عزیزم نگران نباش اون روز یه پست دیدم تو اینستا دختره از مامانش شاکی بود چرا منو تنها دنیا اوردی خودش ازدواج کرده بود و سه تا نوه اورده بود به مامانش میگفت بچه ی خودتو بزرگ نکردی حالا بایدبچه های منو بزرگ کنی انقدر ناراحت بود از تک فرزندی

البته من خودم بخاطر شرایط اقتصادی مخالف بچه ی زیادم 

ولی باز دوتا هم اوکیه دیگه اگه شده کاریش نمیشه کرد دیگه که دفعه ی بعد بیشتر مراقبت کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین اتفاق برام افتاد و سقطش کردم 

بعد از گذشت هفت سال همچنان حسرت میخورم و پشیمونم

خوبیش اینه دیگه دو تا رو با هم بزرگ میکنی رد میشی

بهترین حالتش همین بود که برات پیش اومده 

قدرشو بدون

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

خیلی عجیبه انگار بعضی خانمها خیلی گیرایی قوی دارن مخصوصا بعد از زایمان اول من خودم بچه ندارم بعضی وق ...

نه این برا همه صدق نمیکنه 

من اولی رو ناخواسته باردار شدم و سالهاست برادومی اقدامم و نمیشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️